top of page

Donation på 4.000 kr. fra Jørgen Christiansen

FC 77 har i dag modtaget tilsagn om donation fra en gammel spiller i klubben.

Jørgen som også går under navnet Dølse har gennem livet været en synlige figur på alle hold i både FC 77 og Karrebæk.

Jørgen gik for mange år siden ind i kommunal politik her i Næstved Kommune.

Og det er det halve af hans private valgbudget som han nu sender til FC 77 imens Karrebæk modtager den anden halvdel.

Vi er som klub meget beæret over at være tilgodeset af Jørgen, men også beæret over at sætte præg på foreningslivet her i Næstved samt folks liv

Tusind tak for støtten til Jørgen.

*********************************************

Kære Formand for Karrebæk og FC 77 fodboldklubber.

Donation af privat valgbudget.

Jeg henvender mig til dig fordi at jeg er vidende om at Covid 19 nedlukningerne har gjort det vanskeligt for jer i det frivillige foreningsliv at afholde indtægtsgivende arrangementer de senere år.

Jeg er igen kandidat til byrådet, men har efter nøje overvejelser besluttet at donere mit private beskedne valgbudget på 8000 kr. til det frivillige foreningsliv og jeg er kommet frem til at ville støtte FC 77 og Karrebæk IF s fodboldklubber med hver 4000 kr. overvejelserne til disse valg er at det er to fodboldklubber jeg selv har repræsenteret med stor glæde og som har givet mig mange gode, fornøjelige og fantastiske oplevelser både på og udenfor banen. Det har også givet livslange venskaber som holder, det kan foreningslivet jo også, og det vil jeg rigtig gerne støtte op om.

Derudover mener jeg at dette er et miljø og klimavenligt tiltag, da jeg så ikke skal have trykt kilovis af brochurer/foldere, som jeg så ydermere også skulle ud og fordele i tusindevis af postkasser her i efteråret. (partiet har bestilt valgplakater og det må så være det)

Hvis jeg ikke skulle blive valgt til byrådet, så vil jeg glæde mig over at have støttet op om jer hårdtarbejdende ildsjæle i det frivillige foreningsliv og jeres medlemmer, det kan jo også noget!

Hvad i vælger at bruge donationen til i netop jeres forening ønsker jeg ikke at bekymre mig om da jeg har fuld tillid til begge jeres fodbold bestyrelser, og at i har gode forslag til enten socialt arrangement, nye fodbolde etc..

P.s.

Det er jo ikke en donation med milliarder af kroner, men det er hvad en socialpædagog som jeg havde afsat, og beslutningen giver faktisk rigtig god mening for mig.

God vind til jer!

Vil i sørge for at kasseren i klubben sender mig klubbens konto nr. så jeg kan overføre mit beskedne bidrag.

Vh. Jørgen Christiansen (Dølse)

Venlig hilsen

Jørgen Christiansen

Delegeret PKA Pension

Socialpædagogerne.

Byrådsmedlem (A)

Næstved Kommune

Børne-Skoleudvalget &

Omsorgsudvalget
Hozzászólások


Fremhævet indlæg
Seneste indlæg
Søg efter Tags
Følg os på:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • Twitter Social Icon
bottom of page