top of page

Træningsopstart for seniortruppen

Seniortruppen holdt i går spillermøde forud for sæsonen, her er et lille referat fra mødet:

Trænerteamet hedder i 2017 Cheftræner (1. holdstræner) Martin Egholm Assistenttræner 1. Hold samt fysisk træner Jesper Stilling Müller 2. holdstræner Casper Prehn Jacobsen

Opstarten 2017:

Træningstider:

Herlufsholm fra 31/1 - 17/2 Tirsdag kl. 20:00 - 22:00 ( Halv bane ) Fredag kl. 18:30 - 20:00 ( Hel bane )

Herlufmagle fra 21/2 - 31/3 Tirsdag kl. 19:30 - 21:00 ( Hel bane) Fredag kl. 18:30 - 20:00 ( Hel bane)

Træningskampe: Der er pt. planlagt 2 træningskampe for 1. holdet og ligeledes 2 for 2. holdet.

Hold:

Der vil igen i år blive udtaget en bruttotrup til 1. Holdet. Dette sker for at sikre at de spillere der er inde omkring 1. Holdet får sat kampdagene af! Således at vi kan stille stærkest muligt hver gang.

Baggrunden for at lave en 1. Holds trup, er at det højest sandsynligt vil være en 16-18 spillere der vil blive roteret imellem.

Det er dog vigtigt at fastslå at 1. Holdet vil selvfølgelig være åbent, så det vil være muligt for alle at spille sig på men også af holdet!

Vi vil selvfølgelig fortsætte med at træne samlet, men vi håber og ønsker at vi kan lave lidt flere øvelser hvor vi separere 1. Holdet og 2. Holdet hver for sig, for at øge niveauet for begge grupper.

Kamp:

1. Holdet vil blive udtaget til kamp tirsdag aften, således at Prehn kan udtage 2. Holdet i god tid også.

1. Holdet vil spille hjemmekampe lørdag kl. 12

2. Holdet vil spille hjemmekampe søndag kl. 13.

Vi vil i år have særlig fokus på at de spillere der vælger ikke at træne, står bagerst i køen til kamp!! Dvs. at er man i 1 Holdstruppen, så skal man altså stadig træne for at komme til kamp, træner man ikke, så kommer man ikke til kamp, heller ikke for 2. Holdet.

Prehn skal ikke sætte 2.Holdsspillere af til fordel for en 1.Holdsspiller der ikke træner eller har trænet i f.eks. 1 uge.

Er man forhindret i at spille en 1.Holdskamp er man selvfølgelig i betragtning til 2. Holdet, men man kan ikke regne med at spille for 2. Holdet.

Træning:

Tilmelding/framelding til træning. Vi vil igen i år slå op på Facebook omkring tilmelding til træning, og vil i ikke nok være søde at give en tilbagemelding omkring deltagelse, det tager max. 1 minut at trykke kommer/kommer ikke, og det gør alt forarbejde for os trænere meget nemmere. I sidste ende er det jer selv og jeres holdkammerater det går ud over, da vi kan have planlagt træning for 25 mand, og så står vi 8.

Når vi træner så starter træningen den tid der er angivet, især her i opstarten hvor vi ikke lige kan snuppe 10 minutter ekstra. Vi har 1,5 time sharp. Så sørg nu for at komme i god tid og vær omklædt gerne 5 minutter før.

For lige at vende tilbage til opdeling af holdene så er vores ønske at vi til hver træning står 10-12 mand fra “hvert” hold, således at vi kan lave forskellige øvelser hvori vi kan parre jer, således at alle får mest muligt ud af det.

Vi har nu 3 målmænd i truppen, det betyder også at der stilles krav til jer om at der skal trænes, og forhåbentligt undgår vi at stå til træning uden målmænd.

Vi forventer at folk møder med det udstyr der nu skal bruges, støvler, benskinner osv.

Med hensyn til træning vil vi fortsat have vores fysiske element i hver træning således at vi gennem hele sæsonen vedligeholder og øger formkurven.

1. Holdet:

1. Holdet skal fortsætte den udvikling de er i og har været i de sidste par sæsoner..

Der skal arbejdes med den sidste 3-del og afslutninger og indlæg! Tempo i boldomgang i etableret spil! Pres-støtte-sikring

2. Holdet

Den langsigtede målsætning er oprykning! Delmålet her i foråret er en top 5 placering.

Casper vil have fokus på hurtige igangsætninger ved indkast, presspillet og standartsituationer.

Vi vil selvfølgelig som helhed have fokus på boldspil osv., men ved evt. opdelte træning vil dette være fokuspunkter der kan trænes.

Træningslejren:

Vi arbejder pt. på at få lavet det sidste på programmet færdigt, men som det ser ud pt. så er programmet følgende:

Fredag d. 31/3 kl. 16 Afgang fra klubben. Når vi ankommer til feriecenteret fordeler vi værelser, spiser osv.

Lørdag har vi 2 træningspas, det kan være et hårdt pas om formiddagen, og et taktisk betonet om eftermiddag f.eks. Lørdag aften vil være hyggeaften med lidt øl, FIFA og eller 100% hygge tid!

Søndag er afrejsedag, og her vil vi prøve at få 2 træningskampe mod jyske hold, men det kræver at i får tilmeldt og betalt hurtigst muligt, så vi ved hvad vi har af spillere.

Foreløbigt program ser således ud:

Fredag afgang fra Næstved omkring kl. 16:00 Ankomst 19:30 ca.

Lørdag: Morgenmad omkring kl. 8 Træningspas 9:30 - 11:30 Middagsmad 12:30 Træningspas 14:30 - 16:00 Aftensmad: 18-19 Lørdag aften holder vi en lille FIFA turnering og drikker et par øl og hygger.

Søndag: Morgenmad omkring kl. 9 Træningskampe Afrejse

Pt er vi ved at undersøge hvad færgebilletter vil koste kontra broen.

Mere info herom følger!

Men få tilmeldt jer og betalt så vi kan få en fed tur, og ikke mindst få planlagt kampe!

Trænerteamet

Fremhævet indlæg
Seneste indlæg
Søg efter Tags
Følg os på:
  • Facebook Social Icon
  • Instagram - White Circle
  • Twitter Social Icon
bottom of page