top of page
FC77's Æresmedlemmer

Hvem bliver den næste som får denne fornemme pris i FC77

Som noget nyt indførte FC77 i 1989, at de personer som har gjort en ekstraordinær indsats igennem mange år for klubben, vil kunne blive indstillet som æresmedlem af FC 77 for tro tjeneste.

 

Denne pris uddeles sjældent men udmønter sig i form af et flot diplom samt frit kontingent resten af livet samt Gratis med til klubfester :)

  • 2022 - Morten Blangs Sørensen

  • 2016 - Torben Helsinghoff

  • 2015 - Jimmy Soelberg

  • 2011 - Jesper "Lotze" Johansson

  • 2007 - Henning Levå

  • 2002 - Torben Frederiksen

  • 1999 - Vagn Christensen

  • 1996 - Niel Robinsson

  • 1991 - Kaj Petersen R.I.P

 

Klubånden længe leve....Hr. FC77 - død:

Kaj Petersen (FC77's første æresmedlem) Snerlevej Næstved døde natten til d.1. april, 89 år gammel. Kaj Petersen var om nogen manden der grundlagde fodboldklubben FC.77, han startede klubben ved at sammenlægge en beboerforening i Sct. Jørgens Park med en skrantende fodboldklub i Dyssegårdsparken. Dyrskuepladsen blev hjemsted for klubben, som i 1977 tilmeldte to hold under SBU. I starten under meget kummerlige forhold, ingen omklædningsfaciliteter, blot et græsareal. Kaj Petersen troede på ideen, han var med i næsten alt i opstarten, og da der senere blev bygget en omklædningsbygning, var Kaj manden, der indrettede bold- og materiale rum, her kunne medlemmerne opleve Kaj sælge flæskesteg, som blev tilberedt mellem bolde og fodboldtøj. Klubben afviklede i starten kampe på Nøddeskovskolen, her var Kaj manden, der kørte alt der skulle sælges i forbindelse med kampene i hans egen bil, og naturligvis stod han selv for salget. Kaj var altid klar, når der manglede en bil til kørsel til udekampene, han har kørt adskillige tusinde kilometer med børn fra klubben. Da klubben i 1986 købte en træpavillon, og indrettede den til klubhus, var Kaj naturligvis med i dette projekt, og senere oprettede han en Venneforening, som skulle stå for driften af dette klubhus. Også to andre store projekter var Kaj med til at igangsætte: Kræmmermarkederne, som Fc.77 var medarrangør af på dyrskuepladsen, lagde han mange kræfter i. Bankospil i selskabslokalerne i Sct. Jørgens Park var også en ide, som Kaj fik gang i. Trods sin fremskredne alder var Kaj med i arbejdet i klubben til allersidst. Han stod for indkøbene til bankospillene, som finder sted om tirsdagen i vinterhalvåret. En ildsjæl, en slider, som altid satte klubben i fokus, er ikke blandt os mere. Fra alle de medlemmer, der havde den glæde og ære at lære Kaj at kende, er der kun et at sige: Tusind tak for alt Kaj. Æret være Kaj Petersen minde. 

På Klubbens vegne, tidligere formand Torben Frederiksen.

Æresmedlemmer

bottom of page