top of page
FC77's Historie 2017

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben har 40 års jubilæum - Det blev fejret med en kæmpe sommerfest, med en masse sportslige såvel som sociale aktiviteter og en kæmpe grillfest.

Klubben generelt:

Vi startede sæsonen med både 3. hold og Oldboys hold (8-mands). Men begge hold blev trukket i løbet af sæsonen, men til gengæld fik vi dameholdet tilbage i klubben.

 

City Cup 2017 - et super arrangement både på det sportslige plan med masser at flot og teknisk fodbold, men også på det, som er meget vigtigt for FC, det sociale plan hvor vi fik en masse hyggelige timer sammen.

Regnskabet blev opgjort og det blev igen, via sponsorater og begrænsning i udgifter et rekordår med et samlet overskud på ca. 10.000 kr.

 

Sommerfesten blev i år en mindre hyggefest i klubhuset for dem der havde lyst, da vi vidste der skulle være en større fest i august i forbindelse med jubilæumet.

Klubfesten blev endelig afholdt tilbage i Dyssegårdens Forsamlingshus, og ca. 60-65 feststemte medlemmer var mødt op. Dameholdet var mødt talstærkt op og for første gang var det lige før der var overtal af kvindelige detlagere end der var mandlige deltagere. - Det er dog endnu aldrig sket. Men en god fest og en masse god, mad, god musik og prisuddelinger.
 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Sonni Jensen

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Michael Svendsen

Medlem - Brian Aspholm

Medlem - Morten Caspersen

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer  Torben Helsinghoff

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: Martin M'er Egholm styrede 1.holdstruppen:

Årets Spiller: Jacob Jørgensen

Vores 2. Hold: Jesper Stilling tog sig af denne trup - Priserne  blev uddelt således:

Årets Spiler: Mads Christiansen
Årets Fighter: Thomas Nielsen
Årets Topscorer: Mads Christiansen

Stjerneholdet underledagelse af Jimmy Soelberg og Anders "Dumbo" Larsen:
Holder der ikke spiller for oprykninger - I foråret blev vi så endnu engang nummer 3.  men for engang skyld gik det hele op i en højere enhed, da vi ikke rykkede op som en af de bedste 3’ere. Men så skal jeg da lige love for det stak helt af i efteråret, hvor vi endte OVER den stiplede linje, ja vi vandt sågar rækken. (Det må man godt i en sæson hvor klubben pga. af spillermangel, mente, at det er bedst at trække 2. holdet, for så kan INGEN serie 6 hold rykke op) – Så Stjerneholdet havde jo frie tøjler. 
Alt i alt en super duper præstation med først en flot 3. plads i foråret og så en flot 1. plads i efteråret. Priserne blev uddelt:

Årets Spiller: Christian Bang
Årets Fighter: Rune Jensen
Årets Topscorer: Lasse Nonbo
Årets Assist: Rune Jensen

Årets Damehold var tilbage i klubben - Morten "Padde" Caspersen havde sagt ja til at træne dem. Priser blev uddelt til følgende spillere:

Årets Spiller: Michelle Tuekær
Årets Fighter: Sille
Årets Topscorere: Fie Jørgensen & Maria Hjort
Årets Talent: Gry
 

2017

bottom of page