top of page
FC77's Historie 2015

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

På generalforsamlingen kunne vi ikke samle en ny bestyrelse, efter flere medlemmer ikke ønskede genvalg. Derudover var det decideret krisemøde da mange spillere havde valgt at skifte klub af forskellige årsager. Hvad havde vi af hold ? Der blev indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor ændrede vedtægter kom mere til at afspejle virkeligheden verden. Et af punkterne gik på at der i fremtiden kun skulle sidde 5 mand i hovedbestyrelsen i FC77 - Disse 5 blev efter et langt møde stemt ind.

 

City Cup blev afviklet og med et pænt overskud - Masser af fodbold gennem hele weekenden i form af hygge fodbold om lørdagen og med 16 hårdt kæmpende hold der kæmpede for de gode præmier om søndagen. Masser af positive mennesker i hallen på Sydbyskolen og stævnet forløb uden de store uoverensstemmelser trods den altid intense finalerunde til sidst om søndagen.

 

Klubturneringen har vel nu officielt ændret navn til "sommerfesten" hvor vi igen i år fik delt 2 hold og spillede en pæn times fodbold på den store bane. Efterfølgende hyggede vi i og uden for klubhuset, hvor medlemmerne endnu engang selv havde medtaget mad til grillen. For de fremmødte var det en rigtig hyggelig dag i FC77.

 

Vi støttede igen i år børnehjælpsdage med at sælge Lillebrorlodder, men hvor mange vi fik solgt og hvad overskuddet blev på ved bestyrelsen kun i skrivende stund. Webmaster mangler decideret oplysninger fra bestyrelsen.

 

For første gang i mange år kunne vi kun mønstre et decideret første hold, men ikke noget 2. hold. (hvis vi ser bort fra de to lukkede hold)

 

Klubfesten blev endnu engang en festlig afslutning på året og selskabslokalet i Dyssegården var endnu engang rammerne for en hyggelig aften. Vi var 65 feststemte medlemmer, som fik en masse god mad og rigeligt med drikkevarer. Det blev budt velkommen til nogle helt nye og yngre DJ's. som spillede en masse god musik. Der var selvfølgelig præmieuddelinger og kinesiske lotterier under maden. Om der festen løb rundt vides ikke i skrivende stund.

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Thomas Løren

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Sonni Jensen

Medlem - Brian Aspholm

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer - Torben Helsinghoff

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: stod pludselig uden træner, da LOC af personlige årsager valgte at sige stop før tid. Så var det jo rart at klubmanden Martin M'er Egholm stillede sig til rådighed for at redde skærene i serie 4, nu hvor vi lagde ud med knap nok at have spillere til et enkelt hold - Men med M'ers tilstedeværelse dukket flere og flere gamle spillere op igen. Men en ret så smal trup og med lidt sammenhold blandt alle i klubben klarede vi lige akkurat fri at nedrykning fra serie 4 - god moral på holdet.

 

Vores 2.Hold: blev trukket pga. mangel på spillere.

T

rue Blue United: fik endnu mere modstand her i 2015 efter oprykningen til serie 4, men også de klarede frisag, og havde nok fået en bedre placering, hvis de kunne have undgået en masse skader på holdet.

 

Stjerneholdet: fik en glimrende sæson, hvor de i foråret rykkede op i serie 5 med en flot 3. plads. Papirarbejde afgjorde dog, at de kunne få lov til at blive i serie 5, da det ikke var meningen de skulle rykke op. I efteråret tog de sig af en flot 4. plads og blev det mest scorende hold i serie 6.

 

Oldboys: fik hevet få sejre i land, men flere nye spillere gjorde at holdet ændrede lidt udseende i forhold til de tidligere år, flere af de gamle var stoppet helt.

 

Dameholdet: fik en flot 2. plads men gik ubesejret igennem efteråret. En solid indsats fra damerne og ikke mindste det kompetente og meget vellidte trænerteam.

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Martin M'er Egholm / Jakob Johansen

TBU Serie 5 - Lasse Nonbo / Michael Kjær

Stjerneholdet Serie 6 - Jimmy Soelberg / Anders Dumbo Larsen

Oldboys - Torben Frederiksen / Kristian Frømsdorf

Damer - Martin Andersen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Simon Jensen
Topscorer: Simon Jensen
fighter: Nikolai Hansen

True Blue United

Spiller: Simon Poulsen
Topscorer: Ikke givet
Fighter: Christian Dundorf

Stjerneholdet

Spiller: Brian Kallegård
Fighter: Rune Jensen
Topscorer: Thomas S. Jensen
Assist: Ole Bojesen

Dameholdet

Spiller: Sisse Kronborg
Topscorer: Sisse Kronborg
Fighter: Rikke Stokland

Oldboys

Spiller: Kim Ravn
Topscorer: Furd El Berki

 

Ungdomsafdeling:

Vi har ingen

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Vi er nu oppe på 72 medlemmer fordelt ud på de to haller.

 

Midt i sæsonen valgte Næstved Byråd at Næstved skulle have et asylcenter på Beredskabscenteret, og det betød at vi midt i en sæson ikke kunne få klargjort hvor vores medlemmer kunne færdiggøre deres sæson - Dog blev udfaldet at vi kunne forsætte på Kalbyrisskolen.

2015

bottom of page