top of page
FC77's Historie 2014

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Formand Jimmy Soelberg trådte ud af bestyrelsen efter 12 år i bestyrelsen, de 2 som næstformand og de 8 som formand. - Ny formand Thomas Løren blev valgt.

 

City Cup blev afviklet og med et pænt stort overskud på lidt over 4.000 kr. - Masser af fodbold gennem hele weekenden i form af hygge fodbold om lørdagen og med 16 hårdt kæmpende hold der kæmpede for de gode præmier. Masser af positive mennesker i hallen på Sydbyskolen og stævnet forløb uden de store uoverensstemmelser trods den altid intense finalerunde til sidst om søndagen.

 

Klubturneringen kunne igen i år ikke komme helt op og ringe som en decideret klubturnering, men vi fik delt 2 hold og spillede en pæn times fodbold på den store bane og efterfølgende hyggede vi i og uden for klubhuset, hvor medlemmerne som noget nyt selv havde medtaget mad til grillen. For det fremmødte var det en rigtig hyggelig dag i FC77.

 

Vi støttede igen i år børnehjælpsdage med at sælge Lillebrorlodder, men hvor mange vi fik solgt og hvad overskuddet blev på ved bestyrelsen kun i skrivende stund.

 

Vores gamle damehold vendte tilbage til FC77 i 2014 efter at have prøvet andre græsgange i sæsonen 2013

 

Klubfesten blev endnu engang en festlig afslutning på året og endelig var vi tilbage i Dyssegårdens selskabslokale. Vi var 65 feststemte medlemmer, som fik en masse god mad og rigeligt med drikkevarer. Der var knap så meget underholdning i år, til gengæld fik Winther/Jørgen mere mulighed for at vise hvad de kan i forhold til at agere DJ's og spille en masse god musik. Der var selvfølgelig præmieuddelinger og kinesiske lotterier under maden. Desværre gav klubfesten underskud igen i år.

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Thomas Løren

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Mikael Nørreriis

Medlem - Patrick Pøl Mortensen

Medlem - Anders Dumbo Larsen

Medlem - Niels Johan Nielsen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer - Torben Helsinghoff

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: rykkede ud af serie 3, og desværre var afgangen af spillere stor i 2014, så i stedet for at vende tilbage til serie 3. blev det en kamp for overlevelse i serie 4. Dette blev reddet i den allersidste kamp ude over Møn.

Vores 2.Hold: Efter nedrykning fra serie 4, var M'ers drenge helt ustyrlige i 2014 og med flot 4. plads og ubesejrede på hjemmebane gjorde de bestemt en god profil.

 

True Blue United: fik lidt mere modstand her i 2014 efter oprykningen til serie 5, men alligevel lykkedes det dem at få en flot 3. plads i et halvår hvor man ikke kunne rykke op. FC77's mest scorende hold i 2014.

 

Stjerneholdet: Fik en jævn sæson hvor modstanderne bliver yngre og yngre og Stjernholdet bliver ældre og ældre. Det vare ikke længe før vi møder vores børn på banen.

 

Oldboys: fik hevet 4 sejre i land ud af 18 mulige og de sidste kom i en pæn slutspurt som fik os væk fra sidstepladsen - men må tage til takke med at blive næstsidst.

 

Dameholdet: fik en flot 4. plads i en række hvor det stærke hold fra Næstved også var at finde. Selv til dem slap vi med et hæderligt nederlag på 3-0. Stærkt comeback fra damerne

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Lars Ole Carstensen / Mikael Nørreriis

Serie 5-1 - Martin Egholm / Mads Jensen

TBU Serie 5-2 - Lasse Nonbo / Michael Kjær

Stjerneholdet Serie 6-Jimmy Soelberg / Anders Dumbo Larsen

Oldboys - Torben Frederiksen / Kristian Frømsdorf

Damer - Michael Svendsen / Mikkel Mortensen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Ikke bestemt
Topscorer: Lasse Nonbo / Casper Monetz Mogensen
fighter: Ikke bestemt

Serie 5-1

Spiller: Jacob Egeriis
Topscorer: Simon Nielsen
Fighter: Ulrik Hedengran

True Blue United

Spiller: Christopher Neale
Topscorer: Christopher Neale
Fighter: Christian Dundorf
Assist: Morten Bo Jensen

Stjerneholdet

Spiller: Ole Bojesen
Fighter: Ole Bojesen
Topscorer: Christian Bang
Assist: Ole Bojesen

Dameholdet

Spiller: Nina Hein
Topscorer: Julie "Turbo" Bertelsen
Fighter: Nina Hein

Oldboys

Spiller: Mikael Nørreriis
Topscorer: Furd El Berki

 

Ungdomsafdeling:

Vi har ingen

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Vi er nu oppe på ?? medlemmer fordelt ud på de to haller. Intet nyt under solen !!

2014

bottom of page