FC77's Historie 2014

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Formand Jimmy Soelberg trådte ud af bestyrelsen efter 12 år i bestyrelsen, de 2 som næstformand og de 8 som formand. - Ny formand Thomas Løren blev valgt.

 

City Cup blev afviklet og med et pænt stort overskud på lidt over 4.000 kr. - Masser af fodbold gennem hele weekenden i form af hygge fodbold om lørdagen og med 16 hårdt kæmpende hold der kæmpede for de gode præmier. Masser af positive mennesker i hallen på Sydbyskolen og stævnet forløb uden de store uoverensstemmelser trods den altid intense finalerunde til sidst om søndagen.

 

Klubturneringen kunne igen i år ikke komme helt op og ringe som en decideret klubturnering, men vi fik delt 2 hold og spillede en pæn times fodbold på den store bane og efterfølgende hyggede vi i og uden for klubhuset, hvor medlemmerne som noget nyt selv havde medtaget mad til grillen. For det fremmødte var det en rigtig hyggelig dag i FC77.

 

Vi støttede igen i år børnehjælpsdage med at sælge Lillebrorlodder, men hvor mange vi fik solgt og hvad overskuddet blev på ved bestyrelsen kun i skrivende stund.

 

Vores gamle damehold vendte tilbage til FC77 i 2014 efter at have prøvet andre græsgange i sæsonen 2013

 

Klubfesten blev endnu engang en festlig afslutning på året og endelig var vi tilbage i Dyssegårdens selskabslokale. Vi var 65 feststemte medlemmer, som fik en masse god mad og rigeligt med drikkevarer. Der var knap så meget underholdning i år, til gengæld fik Winther/Jørgen mere mulighed for at vise hvad de kan i forhold til at agere DJ's og spille en masse god musik. Der var selvfølgelig præmieuddelinger og kinesiske lotterier under maden. Desværre gav klubfesten underskud igen i år.

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Thomas Løren

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Mikael Nørreriis

Medlem - Patrick Pøl Mortensen

Medlem - Anders Dumbo Larsen

Medlem - Niels Johan Nielsen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer - Torben Helsinghoff

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: rykkede ud af serie 3, og desværre var afgangen af spillere stor i 2014, så i stedet for at vende tilbage til serie 3. blev det en kamp for overlevelse i serie 4. Dette blev reddet i den allersidste kamp ude over Møn.

Vores 2.Hold: Efter nedrykning fra serie 4, var M'ers drenge helt ustyrlige i 2014 og med flot 4. plads og ubesejrede på hjemmebane gjorde de bestemt en god profil.

 

True Blue United: fik lidt mere modstand her i 2014 efter oprykningen til serie 5, men alligevel lykkedes det dem at få en flot 3. plads i et halvår hvor man ikke kunne rykke op. FC77's mest scorende hold i 2014.

 

Stjerneholdet: Fik en jævn sæson hvor modstanderne bliver yngre og yngre og Stjernholdet bliver ældre og ældre. Det vare ikke længe før vi møder vores børn på banen.

 

Oldboys: fik hevet 4 sejre i land ud af 18 mulige og de sidste kom i en pæn slutspurt som fik os væk fra sidstepladsen - men må tage til takke med at blive næstsidst.

 

Dameholdet: fik en flot 4. plads i en række hvor det stærke hold fra Næstved også var at finde. Selv til dem slap vi med et hæderligt nederlag på 3-0. Stærkt comeback fra damerne

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Lars Ole Carstensen / Mikael Nørreriis

Serie 5-1 - Martin Egholm / Mads Jensen

TBU Serie 5-2 - Lasse Nonbo / Michael Kjær

Stjerneholdet Serie 6-Jimmy Soelberg / Anders Dumbo Larsen

Oldboys - Torben Frederiksen / Ib

Damer - Michael Svendsen / Mikkel Mortensen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Ikke bestemt
Topscorer: Lasse Nonbo / Casper Monetz Mogensen
fighter: Ikke bestemt

Serie 5-1

Spiller: Jacob Egeriis
Topscorer: Simon Nielsen
Fighter: Ulrik Hedengran

True Blue United

Spiller: Christopher Neale
Topscorer: Christopher Neale
Fighter: Christian Dundorf
Assist: Morten Bo Jensen

Stjerneholdet

Spiller: Ole Bojesen
Fighter: Ole Bojesen
Topscorer: Christian Bang
Assist: Ole Bojesen

Dameholdet

Spiller: Nina Hein
Topscorer: Julie "Turbo" Bertelsen
Fighter: Nina Hein

Oldboys

Spiller: Mikael Nørreriis
Topscorer: Furd El Berki

 

Ungdomsafdeling:

Vi har ingen

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Vi er nu oppe på ?? medlemmer fordelt ud på de to haller. Intet nyt under solen !!

2014