top of page
FC77's Historie 2013

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Klubben ansatte tidligere superligaspiller Lars Ole Carstensen (LOC) som cheftræner med en kontrakt der siden blev forlænget frem til sommeren 2015.

 

City Cup blev afviklet og med et rekord stort overskud på lidt over 5.000 kr. - Masser af fodbold gennem hele weekenden i form af hygge fodbold om lørdagen og med 16 hårdt kæmpende hold der kæmpede for de gode præmier. Masser af  positive mennesker i hallen på Sydbyskolen og stævnet forløb uden de store uoverensstemmelser trods den altid intense finalerunde til sidst om søndagen. 

 

Klubturneringen blev i år lidt af en skuffelse, da kun 35 mennesker var tilmeldt - Så i stedet for en "klubturnering" blev det med nødt og næppe lige til to blandede hold, da dog fik et par fornøjelige timer på grønsværen. Sædvanligvis sluttede vi af med helstegt pattegris og kartoffelsalat. Hvis man skal se positivt på det, var der rigeligt med mad i år :)

 

Lillebrorlodder - Vi fik i år solgt 900 Lillebrorlodder og gav os små 8.000 kr. i kassen - Ikke alle var lige behjælpelige med at sælge dem, så med det i betragtning var det jo ganske godt gået. Kommunen gav os tilskud i form af lokaletilskud på små 4.000 kr. - Medlemstilskud på godt 6.500 kr. og uventet fik vi alligevel penge for Christian Bangs træneruddannelse i 2012 på 4.500 kr.

 

Vores damehold blev trukket i 2013 efter en masse ballade omkring hvorvidt man kunne spille med uden at betale kontingent. Det var lige som om at damerne havde en hel anden opfattelse af hvordan en forening fungerer. Så med et forlod de klubben, og det gik ikke ubemærket forbi.

 

Til gengæld så et nyt hold dagens lys i FC77 - True Blue United (TBU) som kom til fra efterårets start og lagde ud med at vinde serie 6.

 

Klubfesten blev endnu engang en festlig fornøjelse på trods af vi i år kun kom op på 65 tilmeldinger og økonomisk set fik vi et underskud på godt 4.500 kr. - Men masser af god mad og sjove konkurrencer og præmieuddeling. Endnu engang endte vi ud i at booke selskabslokalet på Skellet hos Lodal.

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Jimmy Soelberg

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Mikael Nørreriis

Medlem - Sisse Kronborg

Medlem - Jan Sørensen

Medlem -Niels Johan Nielsen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer - Torben Helsinghoff

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: Rykkede ud af serie 3 i foråret med kun 3-4 point på kontoen. Til gengæld blev vi hurtigt etableret tophold i serie 4 hvor vi halvvejs ved årsskiftet ligner et serie 3 hold igen.

 

Vores 2.Hold: Rykkede op fra serie 5 til serie 4 i foråret, hvor vi var helt suveræne. I sommerpausen mistede vi et par spillere og 1. holdet tog også en del og det kunne man mærke på spillet og resultaterne i serie 4, hvor vi ved årsskiftet ligger i nederst i rækken.

 

Stjerneholdet: rykkede i sikker stil ned i serie 6 i foråret, hvor det blev lidt sjovere at spille fodbold, for her begyndte vi at vinde kampe igen. God alder og god stil, og dejligt at de gamle stadigvæk kan spile senior fodbold.

 

Oldboys: Sluttede med den dårligste placering i mange år i privatturneringen. I foråret forsøgte vi os med et veteranhold ligeledes i 11-mands og det gik godt i foråret trods kun en enkel sejr. I efteråret blev holdet tilmeldt men vi måtte afmelde det igen ugen før opstart da de gamle ikke kunne skaffe spillere nok.

 

Dameholdet: Blev trukket da der ikke var nok betalende medlemmer til at vi kunne stille et hold. 3. runder gav vi dem til at beslutte sig i, inden vi trak holdet.

 

Seniortrænere:

Serie 3 & 4 - Lars Ole Carstensen / Mikael Nørreriis

Serie 4 & 5 - Mikkel Mortensen / Martin M'er Egholm

Stjerneholdet Serie 5 - Jimmy Soelberg / Anders Dumbo Larsen

Oldboys - Torben Frederiksen / Kristian Frømsdorf

TBU - Serie 5 - Michael Kjær / Thomas Løren

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Mads Bojda
Topscorer: Thomas S. Jensen
Fighter: Bo Haupt

Serie 5

Spiller: Klaus Schjøtt
Topscorer: Thomas S. Jensen
Fighter: Rasmus Krog

Stjerneholdet

Spiller: Michael Larsen
Fighter: Rune Jensen
Topscorer: Allan Kallegård
Assist: Ole Bojesen

TBU

Spiller: Lasse Nonbo
Topscorer: Rasmus Ipsen
Fighter: Christian Dundorff

Oldboys

Spiller: Kim Ravn
Topscorer: Furd El Berki
Fighter: Mikael Nørreriis

 

Ungdomsafdeling:

Vi har ingen

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Vi er nu oppe på 78 medlemmer fordelt ud på de to haller. Intet nyt under solen !!

2013

bottom of page