top of page
FC77's Historie 2012

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Vi måtte trække vores damehold som i 2011 havde spillet sig i den bedste række i 7-mands, nemlig Mesterrækken. Internt var der stor uenighed i spillertruppen om hvor meget der skulle trænes osv. Flere af de bærende kræfter valgte derfor at flytte til HG. Et nyt hold blev tilmeldt i Kvinde Serie 1. Til gengæld fik vi tilgang af et nyt veteranhold fra efteråret 2012 - og i sommerferien fik vi tilgang af 18-20 unge spillere på 17-19 år der gerne ville spille som et lukket 4. hold under FC77 i serie 5.

 

City Cup 2012 - Blev en Kæmpe succes - Det sociale var i højsædet om lørdagen, hvor ca. 50 tidligere som nuværende medlemmer af FC77 spillede fodbold for sjovt som opvarmning til søndagens City Cup. Selve City Cup'en 2012 må siges at være en god begivenhed og vi fik kun gode tilkendegivelser på at det er et stævne som er skruet godt sammen. - Økonomisk set havde vi nogle nye udfordringer, da Hallejen for sådanne stævner førhen har været gratis, men fra 2012 skulle kommunen have ca. 900 kr. pr. dag, altså ca. 1.800 kr. for en weekend og derudover havde vi et hold der ikke dukkede op, men som skulle betale på dagen. Alligevel fik vi et pænt overskud på godt 3.100 kr.

 

Lalandia - Vores 1. og 2. hold blev sendt på en trænings og ryste sammen tur til Lalandia, med det formål at komme til at stå en smule stærkere samlet til det hårde forår hvor vi gerne skulle i serie 3. Resten af klubbens medlemmer havde også fået tilbuddet om at tage med, men dette var der ikke den store tilslutning til.

 

Lillebror lodder: Som et nyt tiltag til at tjene penge, indkøbte bestyrelsen 300 Lillebrorlodder, som er et landsdækkende skrabe lotteri, hvor hvert lod koster 20 kr. (Præmierne varierer fra gavekort til Matas, Kop og Kande, BR, Indgange til Tivoli, Bon Bon Land og meget mere og ikke at forglemme de 5 hovedtrækninger på rejsegavekort til 30.000 kr. - Alt i alt noget bedre præmier end dem vi kan levere på vores egne julekalendere) - Vi tænkte at hvis bestyrelsen alene kunne sælge 300 stk. i April og Maj måned, hvilket vi kunne, så bestiller vi 1.000 stk. til næste år som klubben så skal sælge i stedet for vores eget julekalenderskrab. Fordelene ved at sælge Lillebrorlodder: Salgsperioden ligger som nævnt i april + maj måned (vores forårs turnering) modsat vores julekalendere som ligger om vinteren hvor vi ikke rigtig er til stede i klubben. Præmierne er flere og bedre og større gevinstchance end vores 7/1000. Vi har ingen udgifter forbundet med Lillebrorlodderne på nær fragten af ikke solgte lodder. Mindre arbejde i forhold til planlægningen, da vi ikke skal tænke på at tage fotos af damerne, ansøge politiet om tilladelse til at sælge, lave selve ordren på kalenderne inkl. tryk osv., vi skal ikke finde 6-7 sponsorer længere, vi skal ikke huske at beskatte præmierne hvilket også er en udgift vi sparer, vi skal ikke lave regnskab over for Skat og politi efterfølgende. Ved indkøb af 1.000 stk. julekalendere inkl. 7 sponsorer tjente vi godt 11.500 kr. hvis alt blev solgt. Ved indkøb af 1.000 stk. Lillebrorlodder tjener vi ved indkøb af 1.000. stk. 8.500 kr.  Bestyrelsen fik i øvrigt solgt alle 300 stk. hvilket gav FC77 en fortjeneste på (8,50 x 300) 2.550 kr. i 2012. Ydermere går resten af pengene til Børnehjælpsdagen og anbragte børn i Danmark, hvilket jo også er en god sag at støtte op om.

 

Klubturneringen 2012: I år faldt årets klubturnering sammen med Sct. Hans Aften og vi var lidt i tvivl om hvorvidt vi kunne samle nok deltagere men vi fik samlet 61 spisende deltagere og alt rigeligt til 4 hold i selve turneringen. Årets turnering bestod i år af 1. holdet, 2. holdet, Stjerneholdet og det nye unge 4. hold -  Sidstnævnte holds spillere så vi aktion for første gang og virker lovende til efterårsturneringen. Det blev endnu engang 1. holdet der endte som klubmestre ved at besejre det nye 4. hold i en spændende finale - Vejret var igen i år tip top solskin med en mindre byge under finalekampen. Vi sluttede som vanligt af med helstegt pattegris og fest og farver...

 

Stjeneholdsreunion samlede igen i år knap 40 tidligere som nuværende Stjerneholdsspillere og vi havde en underholdende og spændende showkamp, hvor de "gamle" stjerner endnu engang klarede uafgjort 4-4 i den ordinære tid men igen i år måtte se sig besejret i straffesparkskonkurrencen - Traditionen tro var der gammel dansk før kampen og masser af små blå i vanddunkene under kampen - 2 x 30 minutters kamp med indlagte øl-pauser og en masse røverhistorier og nostalgi i omklædningsrummene efterfulgt at stor grillaften og hygge på en varm solskins dag/aften.....

 

Klubfesten 2012 var i år rykket fra de vante omgivelser i Dyssens selskabslokaler til Lodals Selskabslokaler på Skellet 21 og selv datoen blev flyttet i sidste øjeblik fra den 3. november til den 10. november og alligevel lykkedes det os at være 73 spisende deltagere og flere kom til senere på aftenen. Vi fik traditionen tro en masse god mad, tarteletter med høns i asparges til forret, og en stor buffet med masser af forskelligt kød, og kartofler, samt grønt og flutes.... Der var endnu engang en masse underholdning på programmet i form af præmieoverrækkelse, gulvvolley, en blanding af "Rod i Køkkenet" kombineret med "Vild med Dans" og på den måde fik 8 mennesker bygget lagkager op fra bunden mens der blev danset til Gangnam Style, Grease, Støvledance, og en sjæler med Celine Dion -  Der var tip 13 og stort FC77 lotteri til præmier sponsoreret af både Karen Maren og Step In. - Vi havde spejlæg og bacon i en fart hvor Mads Jensen løb af med et gratis forårs kontingent. - Festen stoppede for de sidste omkring kl. 3 om natten, hvor turen gik videre i byen... Årets overskud var på 5.200 kr. FLOT FLOT......

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Jimmy Soelberg

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Mikael Nørreriis

Medlem - Christian Dundorf

Medlem - Jan Sørensen

Medlem - Niels Johan Nielsen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer - Torben Helsinghoff

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: rykkede efter en spændende og nervepirrende alt eller intet kamp i 2. sidste spillerunde op i serie 3, i en kamp hvor vi var bagud med 0-2 en halv time før tid - Men vi holdt hovederne kolde og fik fuldt fortjent vendt kampen til en sejr på 3-2. Til gengæld blev det efterfølgende efterår præget af et trænerstop kort før sæsonstart, samt ingen større tilgang af serie 3 spillere, da en masse lokalklubber rykkede op samtidig med os. Det resulterede i en halvt år hvor vi i mange kampe var oppe mod langt bedre hold, og i de kampe vi skulle vinde havde vi ikke heldet mere end en enkelt gang til at hive 3 point.

 

Vores 2.Hold: fik højst sandsynligt klaret frisag og dermed endnu en sæson i serie 4 - Det skete ligeledes i en meget intens kamp som skulle vindes og også her var vi bagud med 1-2 og 2-3 og alligevel fik vi vendt et truende nederlag til en flot sejr på 5-3. Desværre kunne vi i efteråret ikke bide os fast - og måtte se os rykket ned i serie 5 igen. Så på med handskerne og støvlerne i 2013 - Vi skal da helt sikkert i serie 4A igen.

 

Stjerneholdet: var havnet i en serie 5 række, hvor stort set samtlige modstandere havde et aldersgennemsnit på 20 år mod vores omkring de 40 år - Men med kynisme, kølighed, rutine, fight og ikke mindst sammenhold, klarede vi to flotte midteplaceringer - Men pyt med det, det går jo nok alligevel !!!!

 

Oldboys: Et forholdsvis dårligt forår fra Oldboys Holdets side, set ud fra det store spiller materiale der er til stede... men 7 point blev det til. Til gengæld sparkede de røv i efteråret og det blev til en flot 6. plads i en efterhånden hård række.

 

Dameholdet: Som foråret gik kom der flere og flere nye damespillere til og det nuværende hold, vandt og vandt, måske lidt uventet, men ganske flot. De endte med at vinde foråret helt suverænt og skulle dermed deltage i SM. Her vandt vi også kvartfinale og semifinale uden problemer. I finalen måtte de dog se sig besejret med 1-2, selv om vi 10 minutter før tid førte med 1-0. Så fra efteråret 2012 hedder det så endelig Kvinde Mesterrække - og flere spillere som forlod klubben inden sæsonstart vendte tilbage, så vi i efteråret nu kunne stille med to 7-mands hold. 1. Holdet i mesterrækken fik en utrolig flot 3. plads i deres første sæson i mesterrækken med kun to nederlag undervejs. Vores tilbagevendte 2. hold, gik ubesejrede igennem turneringen på fornemmeste vis.

 

Seniortrænere:

Serie 4A+S3 - Jimmy Skytt / Mikael Nørreriis

Serie 4B+S4 - Christian Bang / Søren Ipsen

Stjerneholdet Serie 5 - Jimmy Soelberg / Anders Dumbo

Oldboys - Torben Frederiksen / Kristian Frømsdorf

Damer - Preben Buchardt / Michael Svendsen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Christian Dundorf
Topscorer: Michael Bøgeskov
fighter: Christian Hansen

Serie 5

Spiller: Klaus Schjøtt
Topscorer: Casper Prehn
Fighter:

Stjerneholdet

Spiller: Rune Jensen
Fighter: Michael Kjær
Topscorer: Chris Hansen
Assist: Chris Hansen

Dame 1

Spiller: Lisbeth Larsen
Topscorer: Lisbeth Larsen
Fighter: Jessica Hansen

Dame 2

Spiller: Nina Mortensen
Topscorer: Nina Mortensen / Fie Jørgensen
Fighter: Nina Mortensen
Assist: Sisse Kronborg

Oldboys

Spiller: Thomas Madsen
Topscorer: Chris Hansen

 

Ungdomsafdeling:

U17: Vi har ingen

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Vi er nu oppe på ?? medlemmer fordelt ud på de to haller. Intet nyt under solen !!

2012

bottom of page