top of page
FC77's Historie 2011

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

FC77 fik en skiftet den gamle hjemmeside ud med en helt ny hjemmeside og sprit nyt design med en masse nye muligheder / features. Den er mere tidssvarende og sammen med Facebook gruppen det bedste værktøj til at få en masse information ud til mange mennesker.

 

Vi fik for 3. gang afholdt City Cup med stor succes - Ikke mindst en fyld hal på Sydbyskolen det meste af søndagen, ja så havde vi også en intern turnering om lørdagen med masser af bold, hygge og fadøl... Samlet overskud for weekenden blev på 4.500 kr.

 

1. og 2. hold begge hold i serie 4 - Henholdsvis A og B fik nye spilletøj - I form af et flot blåt og hvidt stribet Adidas sæt, sponsoreret af DiBa, Hofmann IT, Cheers, Rema1000 samt FC77 Support.

 

Bankoudvalget (udløberen af den gamle nedlagte Venneforening), valgte også at stoppe deres gøremål sidst på året, og for en del af deres overskud fik hvert hold i klubben nyt spillertøj, som ville kunne bruges på udebane, da vi fik de i andre farver end blåt og hvidt. Det drejede sig om nyt udebanetøj til 1. holdet, 2. holdet, Dameholdet, Oldboys 11-mand og Oldboys 7-mands samt nyt hjemmebanetøj til Stjerneholdet, som stod og skulle have nyt tøj til 2012 sæsonen. Alt sammen til brug i sæsonen 2012.

 

Vi fik igen i år solgt julekalendere og denne gang med succes, da vi fik solgt 1.000 stk.  - En omsætning på 20.000 kr. og et overskud på små 12.000 kr. Flot gået !! 

 

Vi havde afholdte flere sociale arrangementer, og i vanlig stil afholdte vi en stor klubturnering igen i år, hvor 1. holdet kunne kåres som klubmester 2011. Efterfølgende holdte vi traditionen ved lige med helstegt pattegris og hygge i klubhuset.

 

2. Juli afholdte vi Stjerneholds Jubilæum / Reunion, hvor vi samlede en masse af de gamle Stjerneholdsspillere igennem tiden. Stjerneholdet havde nu eksisteret i 20. sæsoner og det skulle fejres med en showkamp, hvor det gamle Stjernehold skulle spille mod det nuværende Stjernehold - De gamle Stjerner blev ikke udset mange Stjerner mod det nuværende som lige var blevet puljevindere i foråret. Men de gamle havde jo lidt små fif som små blå i vanddunkene og en masse indlagte øl pauser, så kampen blev alligevel en smule spændende, og en vel spillende Dølse, Hofmann og Jim sørgede for målene så kampen skulle helt ud i Straffesparks konkurrence før Torben Frederiksen brændte det afgørende straffespark, der afgjorde sejren til det nuværende Stjerneholds fordel. Efterfølgende blev der fortalt røverhistorier og nostalgi i omklædningsrummene i flere timer, før vi i klubhuset sluttede af med at grille, spise og drikke til langt ud på natten.

 

Klubfesten 2011 blev også en succes og med rekordstor tilslutning, hvor vi kom helt op på 77 spisende deltagere, og igen i år fik vi god mad, og masser af underholdning i form af præmieuddeling, Tip13, genfortælling af Eventyret om Pille Gurli, en masse sjove konkurrencer fra "det perfekte minut", kinesisk lotteri, og god musik og feststemte medlemmer. De sidste gik fra festen kl. 4 om natten.

 

For første gang i adskillige år har vi et ungdomshold (U-17) med i en turnering igen - De spillede 11-mands bold under SBU i foråret, men lige inden sæsonstart i efteråret og kontingentet skulle betales valgte de at stoppe igen.

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Jimmy Soelberg

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Mikael Nørreriis

Medlem - Christian Dundorf

Medlem - Jan Sørensen

Medlem - Niels Johan Nielsen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

FC77 SUPPORT:

Formand - Franz Goth

Kasserer - Jesper Johansson

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold: Vores 1. hold skulle endnu engang spille med om oprykning til serie 3 i foråret, da vi lå i serie 4A, men desværre glippede det endnu engang, da der bare lige var 3-4 hold der var stærkere end os. Lidt ærgerligt at ligge lige under stregen, når man gerne vil over stregen. Men sådan er det. Vi brugte efteråret på at spille os i Serie 4 A til den kommende forår i 2012, hvor vi da så bare prøver igen.

 

Vores 2.Hold: Stjerneholdet havde jo foræret deres oprykning fra efteråret 2010 til vores 2. hold, så de i foråret skulle prøvet kræfter af i serie 4 B, og det er jo noget af en mundfuld da de plejer at ligge i serie 5 - Men de gik til det med høj moral og ofte godt fodboldspil og spillede et ganske glimrende forår og formåede at klare skærene så de kunne blive i serie 4 i efteråret. Til gengæld gik det lidt ned af bakke med kun 7 point i efteråret og må nu finde sig i, at det igen hedder serie 5 fra foråret 2012.

 

Stjerneholdet: Stjerneholdet formåede på forunderlig vis endnu engang at toppe spillemæssigt, da de i foråret 2011 blev puljevindere i Serie 5 - Desværre gav foråret jo ingen oprykninger, men vi fik lov til at spille om SM, hvor vi en hverdagsaften med en del afbud måtte se os besejret af Terslev, der vandt en ellers lige kamp med 2-0 - Stjerneholdet fik en midteplacering i efteråret 2011. Til gengæld havde Stjernerne ca. 32.000 kr. i holdkassen og tog på en fremragende tur til Stettin i Polen, hvor den stod på alkohol og fest med Kisser og Søren, - Så pyt med det, Det går jo nok alligevel - Blev mottoet på den tur !!!

 

Oldboys: Oldboys 11-mands holdet spillede en sæson hvor vi fik tilgang af en masse nye spillere, som solidt satte deres præg på et langt kampprogram i privatturneringen. Hvor de længer har sluttet af som et af de sidste hold, fik de i år en flot 4. plads og det var fuldt fortjent. Til gengæld spillede Oldboys 7-mandsholdet ikke mange kampe, og spillerne gled væk i løbet af efteråret. Spændende om vi har et 7-mandshold når vi starter op i 2012??

 

Dameholdet: Preben og Finn havde en glimrende sæson med damerne, hvor holdet stort set kun har vundet og vundet og med mange storsejre. Damerne scorede over 130 mål i hele 2011. Og det var da også fuldt fortjent at de gik i gennem efterårsturneringen uden nederlag og fuldt fortjent blev puljevindere og sikrede sig oprykning til Mesterrækken - Så nu venter der en spændende sæson i 2012 - I 7-mandspokalen måtte de sig dog se sig besejret i kvartfinalen da de mødte det bedste hold fra Mesterrækken.

 

Seniortrænere:

Serie 4A - Jimmy Skytt / Bendt Hvidtfeldt

Serie 4B - Mikkel Mortensen / Mads Jensen

Stjerneholdet Serie 5 - Jimmy Soelberg / Mikael Nørreriis

Oldboys - Torben Frederiksen / Kristian Frømsdorf

Damer - Preben Buchardt / Finn Hansen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4A

Spiller: Christian Dundorf
Topscorer: Thomas Jensen
fighter: Christian Hansen
Assist: Michael Bøgeskov

Serie 4B

Spiller: Klaus Schjøtt
Topscorer: Casper Prehn

Stjerneholdet

Spiller: Rune Jensen
Fighter: Michael Kjær
Topscorer: Ole Bojesen
Assist: Ole Bojesen

Dameholdet

Spiller: Helle Meisner
Topscorer: Nina Mortensen
Talent: Line Nielsen

Oldboys

Spiller: Furd
Topscorer: Furd

 

Ungdomsafdeling:

U17: Vores U17 hold havde jo trænet næsten gratis i klubben hele efteråret 2010, da vi ikke kunne nå at få dem eftertilmeldt en turnering - og de så virkelig frem til at de i foråret 2011 skulle ud og prøve kræfter af med en gang 11-mands bold. Desværre for dem løb de en i en masse nederlag, og kun en enkelt sejr - De holdt dog modet højt og kom altid til træning. Men som tidligere nævnt, så varede det ikke ved da træner og flere spillere valgte at stoppe lige inden efterårssæson skulle fløjtes i gang. Så holdet blev trukket.

 

Ungdomstrænere:

ynglinge - Nicolaj Hansen

Lilleput - Intet hold

 

Årets Ungdomsspillere:

ynglinge

Spiller: Blev aldrig kåret
Topscorer: Blev aldrig kåret

Lilleput

Intet hold

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Vi er nu oppe på 81 medlemmer fordelt ud på de to haller. Intet nyt under solen !!

2011

bottom of page