top of page
FC77's Historie 2009

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Klubben ansatte Jimmy Skytt som ny 1.holdstræner fra starten af 2009, da Carsten Kragh valgte at stoppe et halvt år før tid af personlige grunde. Jimmy har foruden en aktiv karriere som spiller også været træner i adskillige år i Vejlø.

 

For første gang i mere end 10 år var FC77 vært for et indendørsfodboldstævne. City Cup 2009 blev en stor succes, hvor 16 hold fra forskellige erhvervsdrivende i Næstved konkurrerede om en stor Vandrepokal samt en masse gode præmier. Det var hold fra Kvickly, Marmille, Pyramiden, Damcos, Trykboden, Juvelen, Intersport, Cheers, Siciliano, I.P. Vinduespolering, A.C. Larsen Byg, Ring Biler, Mekonomen, Jysk og Business Centeret. Det blev Trykboden der i den sidste ende rendte af med 1. pladsen, skarpt forfulgt af Cheers på 2. pladsen og med Ring Biler på 3. pladsen. Et intens stævne med masser af liv i hallen på Nøddeskovskolen. Økonomisk blev det også en succes, da FC77 endte ud med et pænt overskud på små 4.000 kr. City Cup skulle gerne gå hen og blive en sjov og hyggelig tradition i fremtiden.

 

2009 blev året hvor vores lille klubhus blev moderniseret - Man kunne næsten kalde det fra skrot til slot - Processen var tiltrængt: De nikotingule vægge, loft og radiatorer blev malet over af flere omgange med en pæn modehvid farve. Vi skiftede de store loftslamper ud med nogle pænere og mere tidssvarende lamper, som oven i købet giver et pænere lys. Vi fik nye blå gardiner med hvidt klublogo i. Alle vinduer blev ludbehandlet. de gamle røde tegnestifts opslagstavler blev skiftet ud med 7 nye whiteboard tavler med magneter og tusch. Pokalerne blev pudset og de grimme uden betydning smidt ud. Vimplerne blev reduceret. Alle de gamle slidte holdfotos der hang på væggene, blev pillet ned, lagt på www.fc77.dk, og nye pæne ensartede fotocollager kom op og hænge i stedet for. Skibsbriksen fik hel ny skummadras med fint blåt vaskbart overtræk. Det store gamle TV blev smidt ud og et nyt hvidt 26" fladskærm med digital antenne blev sat op. PlayStation 2 med fodboldspil til rådighed. Vores gamle bar blev revet ned og en ny og flottere blev sat op - Nu står baren bare modsat af hvad den gjorde før og det giver pænt meget mere plads i klubhuset. Pæne vareskilte pryder baren. Vi fik en ny øl og vandautomat, og selv om der var mange skeptikere og en tilvænningsperiode, bliver den nu flittigt brugt. Et nyt blåt og hvidt vægur meget FC77 logo blev det også til. Derudover fik vi forbedret vores el med en gruppe mere og sat stikkontakt op ude på lageret.

 

Klubturneringen 2009 blev også en kæmpe succes, målt på at vi kunne mønstre ca. 45 spillere, trods mange skader i foråret, og 75 spisende om aftenen til helstegt pattegris med kold kartoffelsalat, blandet salat og flutes og de fleste virkede glade og tilfredse. Vejrguderne var med os, og gav flot solskin hele dagen. Selve turneringen bestod af 1. holdet, 2. holdet, Stjerne/oldboysholdet og Dameholdet. Stjerneholdet/oldboys må siges at være dem der overraskede mest, da de fik en flot 2. plads ved at tabe finalen til 1. holdet på det 7. sparkede straffespark. Nummer 1 og stadig klubmestre blev derfor 1. holdet, og 2. holdet tog tredjepladsen ved at slå damerne der ellers længe så ud til at kunne vinde kampen. De sidste mennesker forlod klubhuset kl. 4 om morgenen.

 

Igen i år solgte vi med succes julekalendere med det formål, at kunne fastholde de billige kontingenter i klubben. Derudover prøvede vi som noget nyt at sælge FC77 halstørklæder - Afløsning for de Caps vi solgte sidste år og sidst men ikke mindst klistermærker med FC77 logo.

 

Klubfesten foregik i år i Birkehegnet - en smule mindre end vanligt, men det betød bestemt ikke at vi ikke kunne holde en rigtig god fest. Vi var ca. 60 mennesker der havde lyst til at feste, og foruden 3 retter mad, inkl. stor buffet, var der en masse underholdning i form af præmieuddeling til alle hold, tipskuponer i form af Tip13 og TipSex, historien om Lille Ib, diverse konkurrencer og en fornem auktion på nogle gode præmier. Klokken var næsten 3 om natten, da de sidste forlod festen.

Det var også året hvor vi sagde farvel og tak til Venneforeningen, og sagde pænt goddag til en ny støtteforening, FC77 Support

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Jimmy Soelberg

Næstformand - Torben Helsinghoff

Kasserer - Thomas Løren

Medlem - Brian Kallegård

Medlem - Jan Sørensen

Medlem - Claus "Smiley" Sørensen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

Vennerne:

Formand - Preben Buchardt

Kasserer - Anne Jensen

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold spillede i foråret med om oprykningen fra Serie 4A til serie 3, men igen, med mindste marginal, glippede det til sidst. Måske også meget godt, da holdet måske passede meget godt til serie 4. I efteråret fik vi en masse nye spillere i klubben og det skabte rift om pladserne, og spillerne var nødsaget til at tage til træning, hvis de ville udtages. Vi sluttede et flot efterår af med at blive nummer 2 i serie 4 kun to point efter Vordingborg på 1. pladsen. Så vi skulle igen spille med om oprykning til serie 3 i foråret 2010.

 

Vores 2.Hold spillede i serie 5 i hele 2009 - Vi må sige, at vores 2. hold er blevet noget bedre og bredere end sidste år, dog uden at vi resultatmæssigt er kommet i nærheden af serie 5A, der gælder oprykning til serie 4. Men alligevel en ganske pæn sæson.

 

Stjerneholdet lå igen i år i den såkaldte motions-liga (det gamle serie 6) - og for gud ved hvilken gang endte vi på 1. pladsen og blev dermed puljevindere i foråret 2009 - I efteråret 2009 tog vi en pæn 2. plads og med kun et enkelt nederlag i hele 2009. Det blev så også det sidste år, hvor vi spiller i lyserødt.

 

Oldboys bestod igen i år af både et 11.mands hold i privatligaen og et hold i 7. mandsturneringen under DGI. For begge mandskaber gælder det, at de endte på en placering lige under midten.

 

Dameholdet spillede i år 7.mands under SBU. Det var en pulje med noget skarpere konkurrence, end de måske havde været vandt til fra tidligere i DGI regi. Men damerne klarede det flot og fik en flot 3. plads. Til næste år vil vi højst sandsynligt prøve at stille op i 11. mandsturneringen.

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Jimmy Skytt / Bendt Hvidtfeldt

Serie 5 - Torben Helsinghoff

Motionsliga-Stjerneholdet - Jimmy Soelberg / Jesper Johansson

Oldboys - Torben Frederiksen & Ib

Damer - Preben Buchardt / Finn Hansen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Christian Bang
Topscorer: Christian Bang
Talent: Alexander Buchardt

Serie 5

Spiller: Rune Jensen
Topscorer: Martin Holmberg

Stjerneholdet

Spiller: Michael Larsen
Topscorer: Allan Kallegård
Fighter: Thomas Løren

Dameholdet

Spiller: Julie Johansen
Topscorer: Mie Olsen
Talent: Jessica Hansen

Oldboys

Spiller: Ikke offentliggjort
Topscorer: Ikke offentliggjort

 

Ungdomsafdeling:

Vi havde desværre ingen

 

Årets Ungdomsspillere:

Ungdom

Spiller: Ingen
Topscorer: Ingen

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Sydbyskolen (Tidligere kaldt Nøddeskovskolen) og på Næstveds Beredskabscenter.
Intet nyt under solen !!

2009

bottom of page