top of page
FC77's Historie 2008

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Klubben ansatte Carsten Kragh som ny 1.holdstræner fra efteråret 2008 - Carsten havde en aktiv baggrund som målmand og havde bl.a. været inden om DS holdet i Herfølge. Carsten lagde vægt på hård fysisk træning og åbnede op for nye træningsmetoder og systemer.

 

Tuborg fondet skænkede os 12.000 kr. til en ny stor container som vi kunne bruge til opbevaring af alt vores spillertøj såvel som udstyr som f.eks. bolde, veste, kegler, vanddunke, hjørne/vinkeflag, Jyske bank mål og Globalgoal.

 

For første gang i nyere tid havde vi slet ikke nogen ungdomsafdeling og vi mangler virkelig folk der brænder for at gøre en indsats på dette område.

 

Årets klubturnering blev igen et hit og en kanon dag. Vi ramte det gode vejr – Vi kunne mønstre 5 hold, vi ramte en dag, hvor der ikke var B83 cup, så alle kunne være 100 % med, og sidst men ikke mindst: Der var masser af salat og kartoffelsalat til det store svin der blev grillet ude på terrassen, mens turneringen var i gang.

 

Årets klubfest / julefrokost blev også en kæmpe succes igen i år med rekord stor deltagelse fra ikke færre end 80-85 deltagende i en skøn blanding af medlemmer fra både hovedforeningen og Venneforeningen.

 

Facebook / "fjæset" blev et nyt kommunikationsmiddel i at nå spillerne på - FC77 Næstved oprettede en gruppe på Facebook, som i 2008 voksede sig op på godt 60 mennesker. En gruppe som er et supplement til vores egen hjemmeside www.fc77.dk.

 

Årets kræmmermarked gav for første gang i historien underskud, og det var ikke blot et underskud, men et underskud der kunne mærkes. Det er derfor blevet besluttet at denne æra / tradition stopper i 2008. Det positive indslag må dog være at De Glade Sømænd igen i år fik markedsteltet til at eksplodere og som med deres sømandsmusik fik skabt liv og glade dage i et par gode timer på en ellers flad festival.

 

Klubben har satset på et nyt tøj sponsorsystem, som går ud på, at forskellige firmaer sponsorer en enkelt trøje eller to, for på den måde at forøge sponsorindtægterne til seniortruppen og det har vist sig at være en succes.

 

Klubben investerede sidst på året i det populære Golbal Goal, som damerne da nåede at gøre brug af - Global Goal kan skabe sjove og varierede træningsøvelser som man ikke har været vandt til tidligere, hvis man forstår at bruge redskabet korrekt.

 

Klubben fik nyt FC77 flag med eget logo til flagstangen

 

Bestyrelsen:

Formand/Sekretær - Jimmy Soelberg

Næstformand - Henning Levå / Torben Helsinghoff

Kasserer - Ole Bojesen

Medlem - Thomas Løren

Medlem - Brian Kallegård

Medlem - Claus "Smiley" Sørensen

Medlem - Franz Goth

Websted - Jimmy Soelberg

 

Vennerne:

Formand - Henning Levå

Kasserer - Anne Jensen

 

Seniorafdeling:

Vores 1.Hold stod for noget af en rutsjetur i 2008. Vi startede sæsonen i serie 3 suverænt og satte flot klubrekord efter blot 3 kampe, hvor vi førte Serie 3 med maksimum point, men efterfølgende gik det desværre kun nedad i tabellen. Vi endte ud med at skulle spille nedrykningskamp, fordi vi i den sidste kamp ikke kunne få det ene point der kunne have forlænget opholdet i serie 3. Vi førte i vores sidste turneringskamp med 4-3 ti minutter før tid og alligevel tabte vi 4-5. Vi tabte nedrykningskampen på en kold hverdagsaften på udebane til Roskilde med 7-5 med et reservespækket hold, da ikke alle kunne nå hjem fra arbejde
I sommerpausen forlod flere af stamspillerne klubben da serie 4 ikke var en mulighed for dem, og træner Michael Bøgeskov valgte også at stoppe på grund af manglende tid til familielivet. Den nye træner Carsten Kragh fik dog hurtigt den fornødne respekt og tillid fra de resterende spillere, også selv om mange stadig ikke kom til træning hver gang, var han vellidt. Sammen fik de i efteråret opnået så mange point, at de i foråret 2009 igen er med oprykningsspillet til serie 3. - Så er det spændende hvorvidt det nuværende spiller materiale rækker til oprykning.

 

Vores 2.Hold opnåede aldrig den store pointhøst, i starten var der dog rigeligt med spillere, men flere og flere spillere blev jo, fra efteråret af, benyttet på 1.holdet så til sidst havde Torben Helsinghoff svært ved at skaffe 11 spillere selv. Så han måtte trække på hjælp fra Stjerneholdsspillerne og enkelte 1.holdsspillere engang imellem. Vi taler ikke om snyd for at vinde nogle kampe, men blot en nødvendighed for ikke at skulle aflyse en kamp. Det ville være synd for de 7-8-9 spillere som reelt ikke ville komme ud og spille hvis ikke vi var lidt "opfindsomme". Det er trods alt bedre at spille en fodboldkamp end ikke at spille og også for modstanderne, og i sidste ende slap vi så for at trække holdet helt. Men mange point fik vi ikke i denne sæson.

 

Stjerneholdet Spillede i foråret i serie 5 - Og i de første par kampe så det ud til at vi ville få det rigtigt svært, men trods en række over vores niveau, lykkedes det os at ende på en flot 4. plads. Fra efteråret af skulle vi spille i Motionsligaen, som er et nyt tiltag fra SBU. Denne liga kører sit eget løb ved siden af serie fodbolden. Stjerneholdet vandt sin række og dermed håneretten i klubben som det eneste hold der havde vundet noget i 2008. Stjerneholdet spillede i øvrigt, som det eneste hold i FC77's historie, i lyserødt i hele 2008.

 

Oldboys 11 mands spillede igen i år i privatturneringen og her endte vi midt i rækken. Torben Frederiksen og Ib stod igen i år i spidsen for dette hold. Vores Oldboys 7-mands hold. vandt de fleste kampe og skulle egentlig have været til sjællandsmesterskaberne, men holdet udeblev og udeblev ligeledes for de sidste par kampe. Så der skal virkelig strammes op på disciplinen i den kommende sæson.

 

Dameholdet ser her i sæson nummer 2 stadig ud til at nyde sammenholdet, det bliver stadig ikke til den store pointhøst, trods fremgang siden sidste år. Preben Buchardt og Finn Hansen har haft rigeligt med spillere til træning to gange om ugen, der kunne herrespillerne lære en del.

 

Seniortrænere:

Serie 3 (forår) - Michael Bøgeskov / Bendt Hvidtfeldt

Serie 4 (efterår) - Carsten Kragh / Bendt Hvidtfeldt

Serie 5 - Torben Helsinghoff

Motionsliga - Stjerneholdet - Jimmy Soelberg

Oldboys - Torben Frederiksen / Ib

Damer - Preben Buchardt / Finn Hansen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 3

Spiller: Ingen kåring
Topscorer: Jacob Kurek
fighter: Ingen kåring

Serie 5

Spiller: Kim "Store" Ravn
Topscorer: Christian Bang

Stjerneholdet

Spiller: Michael Larsen
Topscorer: Allan Kallegård
Fighter: Michael Kjær

Dameholdet

Spiller: Louise Dahl
Topscorer: Janne Pedersen
Fighter: Julie Johansen

Oldboys

Spiller: Klaus Nøttrup
Topscorer: Allan Kallegård

 

Ungdomsafdeling:

Vi havde desværre ikke nogen ungdomsafdeling i 2008

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Nøddeskovskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Intet nyt under solen !!

2008

bottom of page