top of page
FC77's Historie 2007

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Klubben kunne i år 2007 fejre Klubbens 30 års fødselsdag og eksistens, og det blev gjort på flere måder: 1. og 2. holdet blev sendt på en træningstur til Lalandia med stort set alt betalt og uden nogen form for brugerbetaling vel og mærket. Derudover kunne vores medlemmer mærke de 30 år, ved at der var gratis med til klubturneringen og halvpris og fri vin til klubfesten.

 

Årets Kræmmermarkedet blev en realitet igen i år, til trods for, at det er gået meget nedad bakke den senere år økonomisk set. I år blev udbyttet for vi kan ikke kalde det for et overskud på 350 kr. Derudover mangler vi stadig at give en middag til vores hjælpere/vagter fra Slagelse. Årets lyspunkt på Kræmmermarkedet var igen i år dog helt klart det lokale band "De Glade Sømænd" som fik et fuldt markedstelt til at gå helt amok. Der blev sunget og danset på bordene i tre stive timer. En koncert med dem kan sagtens gentages i fremtiden. Dog må vi virkelig til at tænke anderledes og tjekke nye muligheder. I år skyldes det dårlige resultat ikke for høje udgifter, men mere en torsdag og en fredag totalt under vand, hvor ingen mennesker besøgte pladsen. Men det kan jo nemt ske igen i Danmark.

 

2007 blev året hvor FC77 som en af de få klubber i Næstved og omegn der kunne etablere et nyt damehold. Vi var helt henne i marts måned da vi blev ringet op af en flok piger som ikke havde den store erfaring med fodbold og ikke helt var i form. Og så skulle der jo handles hurtigt, da sæsonen gik i gang i april. Vi fik lynhurtigt fundet et trænerpar til dem og fik dem meldt til i DGI regi. Venneforeningen var parat som sponsor med et helt nyt sæt tøj samt vanddunke til dem.

 

Venneforeningen har i år modtaget ca. ???? kr. fra spilleautomaten som tilskud til brug i ungdomsafdelingen

 

Det blev en sæson hvor vi på kontingentsiden kørte den samme stramme politik, som vi påbegyndte sidste år og igen i år via Betalingsservice - PBS. Det betød for medlemmerne at de nu fik deres girokort med posten, og at de kunne gå ind på vores hjemmeside og tilmelde sig automatisk betaling så de ikke glemmer at betale i fremtiden. Igen i år tror jeg, at jeg kan tælle 3-5 medlemmer som endnu ikke har betalt sit kontingent for efteråret 2007 og en enkelt der heller ikke har betalt kontingent for foråret 2007. Disse spillere spiller selvfølgelig bare ikke fodbold i FC77 når sæsonen starter op uden at de står med kvitteret girokort i hånden.

 

På det sociale har vi igen i år afholdt klubturnering for anden år i træk - Her sejrede 2. holdet helt suverænt - Juniorholdet spillede blændende og hjalp de hold der manglede spillere og blev selv nummer 2 - 1.holdet blev kun nummer 4 - og tabte for anden gang i år til 2. holdet. Stjerneholdet tabte til damerne, som det eneste hold med god moral haha. Klubturneringen blev modsat sidste år afholdt i behagelige temperaturer og solskin. Efter turneringen var forbi skulle vi fejre vores 30 års fødselsdag, så der blev grillet og serveret helstegt pattegris med kartoffelsalat og flutes. Dette var gratis for alle vores medlemmer som havde deltaget i turneringen, og vi kunne mønstre over 50 medlemmer.

 

For anden år i træk har vi ligeledes afholdt årets klubfest i Dyssens Forsamlingshus. Sidste år fik samlet 48 medlemmer og målet for i år var at samle 70 mennesker og det må vi sige lykkedes, med et større antal deltagende 1.holdsspillere samt stor tilslutning fra vores nye damehold. Alle hyggede sig med god mad og drikke, der var stor præmieoverrækkelse, auktioner, uddeling af gavekort, årets FC77-tipskupon og ballonkonkurrencer, hvor flere medlemmer var involveret. En vild fest hvor der blev danset på bordene til kl. 4 om morgenen. Det kunne være dejligt at trække det samme antal mennesker, altså 70-75 mennesker igen i 2008

 

Vi har i år påbegyndt planerne om at anskaffe os en ny tribune til den kommende sæson, en tribune som kan rumme 25-30 mand, men Næstved kommune skal nu sige god for den og håber det sker i god tid, så vi kan få den på plads til 2008. Ligeledes har vi planer i gang om en ny stor container som skal stå i forlængelse af vores omklædningsfaciliteter. Vi har pt. fået grønt lys af kommunen. Den skal kunne rumme alt vores tøj, bolde og andre træningsredskaber. På den måde kan dommerrum forblive dommerrum og altid være i pæn stand. Og lageret i klubhuset kan bruges til andre nyttige ting. Kommune har ligeledes lovet at få gjort noget ved hækken omkring fodboldbanen, så vi får lidt bedre vilkår, når vi skal finde vores bolde igen under træning og kamp i den kommende sæson.

 

I år har vi for første gang påbegyndt salget af julekalendere. Vi har fået lavet 1000 stk. med et foto af vores nye damehold på. 5 sponsorer har været med til at sikre, at dette kunne lade sig gøre. Vi siger derfor pænt tak til Prinsen, Cheers, Vizual, Salon Vætte, og Venneforeningen. Vi har pt. over 800 kalendere i omløb, men skulle meget gerne have solgt de sidste inden årets udløb. Overskuddet hvis alle bliver solgt skulle gerne ligge på ca. 11.000 kr. og hvis alle deltager, er det en noget nemmere måde at tjene penge på til klubben end Kræmmermarkedet har været det gennem de senere år.

 

Bestyrelsen:

Formand - Jimmy Soelberg

Næstformand/Sekretær - Henning Levå

Kasserer - Ole Bojesen

Medlem - Thomas Løren

Medlem - Claus Nøttrup

Medlem - Kim Palm

Medlem - Tonny Skov

Websted- Jimmy Soelberg

 

Vennerne:

Formand - Henning Levå

Kasserer - Anne Jensen

 

Seniorafdeling:

Vores 1.hold rykkede op i serie 3 i år og endda på en meget overbevisende måde ved kun at tabe en enkelt turneringskamp gennem hele turneringen (tabte dog stadig to kampe til 2. holdet). Flot gået og nu håber vi at vi i de kommende par sæsoner kan få os et solidt fodfæste og med tiden slå FC77's egne rekorder for hvor langt et hold kan nå i vores klub. Det kræver dog at visse 1.holdsspillere vil se mere seriøst på det "at komme til træning".

 

Vores 2.Hold lå i serie 5 i sæsonen 2007, og resultatmæssigt er der sket store fremskridt i forhold til de foregående år, foråret var noget turbulent, men med den nye turneringsstruktur, kom der mere lige modstand i efteråret, hvor der da også blev vundet en del kampe. 2. holdet var da også det eneste hold i puljen der kunne tæve Sct. Jørgens som ellers vandt rækken suverænt. 2.holdet sluttede på en pæn 5. plads og med 13 point. Torben Helsinghoff og Brian Hansen som har stået for holdet i år har ydermere formået at kunne stille et hold weekend efter weekend til trods for, at det nogen gange har krævet, at de selv har måttet trække i trøjen og gå på banen (også mod Sct. Jørgens). Igen i år har vi kunnet konstatere, at det positive med netop 2.holdet er, at på trods af nogle gevaldige øretæver og manglende resultater trods forbedringer fra sidste sæson, ja så har de formået at samle en masse til træning hver uge. Sammenhold er der nok af på dette hold.

 

Stjerneholdet levede igen i år op til værdigheden som klubbens sociale hold samtidig med at holdet sikrede klubbens hurtigste oprykning nogen sinde. Vi startede i serie 6 og trods 3 nederlag i foråret (er hvad de plejer at tabe på en hel sæson), ja så formåede de at rykke op i serie 5 B fra efteråret af. Dette skyldes jo ikke kun Stjerneholdets formidable kvaliteter, men også den nye turneringsstruktur - Nu har vi igen 2 hold i serie 5. Stjerneholdet mødes stadigvæk til morgenmad i klubhuset før hver hjemmebanekamp, og her hygges der indtil sidste øjeblik, hvor der så bliver klædt om. Udekampene er dog stadig præget af at vi traditionen tro altid kommer i sidste øjeblik. Holdet sluttede endnu engang i den pæne ende af tabellen, Men i år måtte vi tage til takke med en flot 4. plads i serie 5 B rækken med samme antal point som 2.holdet nemlig 13 point.. Selvom fodboldspillet ikke altid var lige prangende, var holdånden og fighterviljen altid til stede, og med disse kvaliteter kan man nå langt i kampene.

 

Veteran-holdet Blev nummer sidst i turneringen, da vi ikke som tidligere var havnet i en oldboys turnering, men en rigtig veteranholds turnering, og da alle ikke var over 40 blev vi diskvalificeret, da et hold lagde en protest ind. Det var fuldt fortjent, vi havde bare ikke tænkt os om, og i øvrigt spillede holdet ikke for at vinde, men bare for at få rørt sig. Veteranerne kom på endnu en tur til Jylland for at spille LM for veteraner. Traditionen tro blev det ikke til mange point om nogen overhovedet. I år var der meldt 14 mand klar, og alle kom med og kun 3-4 stykker kom hjem med skader. En forbedring i forhold til 2006. Venneforeningen havde sponsoreret 10.000 kr. til en minibus, så man rigtig kunne nyde turen derover, og få det sociale aspekter frem i turen fra starten af. Det var en rigtig lækker tur, hvor der da også var tid til at feste igennem om aftenen. Lækkert var det da også, at der under den store festmiddag lørdag aften blev vist landskamp på storskærm.

Vores nye damehold, viste sig staks på niveau med Stjerneholdet når det drejer sig om at være sociale og festlige.

 

Damerne har ligeledes fundet ud af, at vi har et klubhus og har benyttet det ofte efter træning. I turneringen er det blevet en smule bedre for dem som turneringen skred frem, de er simpelthen vokset med opgaven som man siger. de sluttede på en 5. plads med 9 point og dermed ikke på sidste pladsen. Vi er sikre på at de nok skal blive bedre og bedre med tiden. De startede jo fra scratch og var helt blanke hvad angår erfaring med fodbold.

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Michael Bøgeskov / Bendt Hvidtfeldt

Serie 5 - Torben Helsinghoff / Brian Hansen

Serie 6-Stjerneholdet - Jimmy Soelberg / Lars Kallegård

Oldboys - Torben Frederiksen

Veteran - Tonny Skov / Brian Aspholm

Damer - Preben Buchardt / Finn Hansen

 

Årets Seniorspillere - Serie 4

Spiller: Christian Dundorff
Topscorer: Jacob Kurek
fighter: Christian Hansen

Serie 5

Spiller: Ole Bojesen
Topscorer: Ole Bojesen
Fighter: Claus Therkildsen

Stjerneholdet

Spiller & fighter: Søren Sztuk
Topscorer: Allan Kallegård
Assist: Allan & Kim Sørensen

Dameholdet

Spiller & ven: Christina Christensen
Topscorer: Heidi True
Fighter: Julie Johansen

Oldboys

Spiller: ??
Topscorer: ??

Veteran

Spiller: ??
Topscorer: Brian Aspholm

 

Ungdomsafdeling:

For juniorholdets vedkommende havde vi mange bange anelser i opstartsfasen til denne sæson, vi vidste ikke helt om vi havde et hold eller ej. Det viste sig heldigvis at det havde vi. Kim Palm, Martin og Brian Månsson har været inde over holdet i løbet af sæsonen, som blev til et helt fantastisk forår og derefter et efterår i en lidt hårdere række, hvor vi alligevel fik en flot 4. plads med 14 point.

 

Vi måtte med stor beklagelse trække vores yngste hold i klubben, nemlig Lilleputterne i efteråret da opbakningen og fremmødet til træning var alt for lavt/dårlig. Meget synd for de få som faktisk mødte op. Vi håber på at tingene kan ændre sig til den kommende sæson.

 

Ungdomstrænere:

Junior - Kim Palm / Brian Månsson

Lilleput - Jesper Lotze (Foråret)

 

Årets Ungdomsspillere:

Junior

Spiller: ???
Topscorer: ???

Lilleput

Ingen i år

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Nøddeskovskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Intet nyt under solen !!

2007

bottom of page