top of page
FC77's Historie 2006

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Årets Kræmmermarkedet kan stadig ikke helt følge med økonomisk, i år fik vi dog et lille overskud på blot ca. 10.000 - 12.000 kr. Det er ikke mange penge når man tænker på hvor mange personer der er involveret og hvor meget planlægning samt arbejde der ligger i projektet. Vi har allerede nedsat et udvalg der vil undersøge mulighederne om vi fremover kan tilbyde klubbens arbejdskraft til større arrangementer i byen, hvor vi kan tjene lidt flere penge til klubben. Årets lyspunkt på Kræmmermarkedet var dog helt klart det lokale band "De Glade Sømænd" som fik et fuldt markedstelt til at gå helt amok. Der blev sunget og danset på bordene i tre stive timer. Dette kan sagtens gentages i fremtiden.

 

2006 blev året hvor FC77 afholdte ARLA-dag for ungdommen for første gang. En regnvejrsdag hvor vi alligevel samlede 23 unger med forældre. Der blev leget og spillet fodbold og forældrene blev involveret. Der var kakaomælk og fodbold DVD'er som erindringsgaver fra Arla til alle de fremmødte.

 

Landsholdets nye hjælpetræner Peter Bonde blev interviewet til TV-2 Sporten midt på Dyreskuepladsen og enkelte af de yngste fremmødte fik lov til at give deres mening til kende om arrangementet.

 

Venneforeningen har i år modtaget ca. 20.000 kr. fra spilleautomaten som tilskud til brug i ungdomsafdelingen

 

Det blev en sæson hvor vi på kontingentsiden strammede reglerne og tilmeldte klubben til Betalingsservice - PBS. Det betød for medlemmerne at de nu fik deres girokort med posten, og at de kunne gå ind på vores hjemmeside og tilmelde sig automatisk betaling så de ikke glemmer at betale i fremtiden. Dette har nok været årets største succes. Jeg tror jeg kan tælle 3-5 medlemmer som endnu ikke har betalt kontingent for efteråret 2006 og en enkelt der heller ikke har betalt kontingent for foråret 2006. Disse spillere spiller bare ikke fodbold i FC77 når sæsonen starter op uden at de står med kvitteret girokort i hånden. Vi fik ligeledes indkrævet en masse gæld fra sæsonen 2005 - fra de spillere der efter noget betænkningstid alligevel gerne ville fortsætte i klubben i 2006.

 

På det sociale har vii år afholdt klubturnering for første gang i mange år - Her sejrede 1. holdet helt suverænt - Stjerneholdet blev nummer to - Juniorholdet nummer 3 - og 2.holdet blev nummer 4. Klubturneringen blev afholdt i silende regn, men på trods af det blev der alligevel grillet pølser efter kampene. Ydermere har vi for første gang i 3 år afholdt den store klubfest i Dyssens Forsamlingshus. Vi fik samlet 50 medlemmer som hyggede sig med god mad og drikke, der var stor præmieoverrækkelse, auktioner, uddeling af gavekort, årets FC77-tipskupon og så må vi ikke glemme eventyret om Pille Gurli, hvor flere medlemmer eller koner/kærester var involveret. Det kunne være dejligt at trække måske 70-75 mennesker i 2007.

 

FC77 fik på baggrund af Arla-dagen muligheden for at søge et legat på 20.000 kr. som hvert år uddeles af ejeren af Gidselfeld Gods til X antal skoler, institutioner og foreninger, der på en eller anden måde har udmærket sig i løbet af året. Vi fik tildelt legatet på en varm solskinsdag ved Paradebygningen på Gidselfeld Gods. Det var noget der gjorde godt i vores noget slunkne klubkasse, vi fik købt en masse nye bolde og andre sjove træningsfaciliteter - Vi fik ligeledes sendt en masse ungdomsspillere til diverse stævner.

 

Vi søgte Næstved kommune om at få skiftet vores inventar af faldefærdige bænke ud i omklædningsrummene. Bænke der har stået der lige siden 70'erne. Men det kunne de ikke afse økonomiske midler til. Ligeledes har rengøringen i og omkring omklædningsrummene været under alt kritik gennem hele sæsonen. Det er en sag vi vil arbejde videre på i 2007, da det simpelthen ikke kan være rigtigt.

 

Bestyrelsen:

Formand - Jimmy Soelberg

Næstformand/Sekretær - Henning Levå

Kasserer - Kenneth Hvidtfeldt

Medlem - Thomas Løren

Medlem - Claus Nøttrup

Medlem - Kim Palm

Medlem - Tonny Skov

Boldøjet - Jesper Lotze (Måske)

Websted - Jimmy Soelberg

 

Vennerne:

Formand - Henning Levå

Kasserer - Anne Jensen

 

Seniorafdeling:

Vores 1.hold klarede lige akkurat skærene i serie 4. sidste år, og alle i klubben var enige om at der for sæsonen 2006 skulle findes en træner, da 1. holdet havde fungeret som et telefonhold med spillere vi aldrig så i klubben. Så allerede i december havde vi Michael Bøgeskov klar som træner, der på trods af sin unge alder turde tage udfordringen op. 1.holdet opnåede en flot midteplacering som nummer 6 i rækken (6-point fra en oprykning), altså et noget bedre resultat end året før. Det positive i år har ydermere været, at spillelysten er kommet tilbage og der er blevet trænet en masse fodbold (sjovt og varieret træning) to gange om ugen og en masse spillere der sidste år spillede i serie 6, har udviklet sig enormt og er blevet bedre fodboldspillere under Michael Bøgeskov. Det sociale er også blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem.

 

Vores 2.Hold lå i serie 6 i sæsonen 2006, og resultatmæssigt blev det ikke lige det bedste eventyr, da vi sluttede på en flot sidsteplads i rækken med blot 9 point. Torben Helsinghoff som primært har stået for holdet i år har dog formået at kunne stille et hold weekend efter weekend, og der har været benyttet mange forskellige spillere. Det er ofte sådan med et 2.hold at man tit kommer til at mangle noget stabilitet pga. denne store spillerudskiftning fra uge til uge. Det positive med netop 2.holdet er, at på trods af nogle gevaldige øretæver og manglende resultater gennem hele sæsonen, ja så har de formået at samle en masse til træning hver uge. Sammenholdet voksede også stødt i løbet af sæsonen. Klubhuset blev også i høj grad benyttet til hygge, tv, spil og lidt at drikke.

 

Stjerneholdet levede igen i år op til værdigheden som klubbens sociale hold samtidig med at der blev sikret endnu en oprykning til klubben - Nu har vi igen et 2. hold i serie 5. Stjerneholdet mødes stadigvæk til morgenmad i klubhuset før hver hjemmebanekamp (også selv om mange af vores hjemmekampe nu starter kl. 12), og her hygges der indtil sidste øjeblik, hvor der så bliver klædt om. Udekampene er dog stadig præget af at vi traditionen tro altid kommer i sidste øjeblik. Holdet sluttede endnu engang i den pæne ende af tabellen, Men i år måtte vi tage til takke med en flot 3. plads i rækken. Kun 3 nederlag blev det til på en hel sæson og oprykningsmæssigt fik vi 2. pladsen, da Holmegård var udeblevet for en kamp., Selvom fodboldspillet ikke altid var lige prangende, var holdånden og fighterviljen altid til stede.

 

Veteran-holdet Blev nummer 4 i turneringen. De gamle kom på endnu en tur til Jylland for at spille LM for veteraner. Traditionen tro blev det ikke til mange point om nogen overhovedet. I år var der meldt 12-14 mand klar, men pga. skader og afbud, måtte vi tage 8 mand af sted. Ydermere blev to af disse skadet på turen, og så er det jo svært at stille hold. Men skader eller ej, så kan man jo godt have det skægt og feste igennem.

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Michael Bøgeskov

Serie 6II - Torben Helsinghoff / Michael Møller

Serie 6-Stjerneholdet - Jimmy Soelberg / Lars Kallegård

Oldboys - Henning Levå / Torben Frederiksen

Veteran - Claus "Smiley" Sørensen / Tonny Skov

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Thomas Løren
Topscorer: Thomas Jensen

Serie 6II

Spiller: Niels Løren
Topscorer: Ole Bøjesen

Stjerneholdet

Spiller: Brian Aspholm
Topscorer: Allan Kallegård - 33 kasser - Kan nu også lægge op

Oldboys

Spiller: ???
Topscorer: ???

Veteran

Spiller: ???
Topscorer: ???

 

Ungdomsafdeling:

For juniorholdet

Lilleputterne

 

Ungdomstrænere:

Junior - Kim Palm

Lilleput - Jesper Lotze

 

Årets Ungdomsspillere:

Drenge

Spiller: Christian Sørensen
Topscorer: Christian Sørensen

Lilleput

Spiller: ???
Fighter: Mads Kallegård

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Nøddeskovskolen og på Næstveds Beredskabscenter.

Intet nyt under solen !!

2006

bottom of page