top of page
FC77's Historie 2005

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Årets Kræmmermarkedet kunne ikke følge op på den økonomiske succes fra sidste år, og vi endte ud med hverken at have overskud eller underskud. Måske var vejret ikke helt med os, måske var øl'et for dyrt, måske betaler vi alt for meget til Tivoliet eller måske skal vi bare prøve at forny os lidt.

2

005 blev året hvor FC77 v. Torben Frederiksen søgte Tuborgfonden om 20.000 kr. til nye møbler i klubhuset, og sandelig om vi ikke fik dem. Vi takker Tuborg Hans for, at vi nu har kunnet få skiftet de knap 15 år gamle træstole og borde ud med noget nyt og mere smart. Vi investerede pengene i stole og borde i klubbens farver og ydermere blev der råd til 4-5 barstole. I det kommende år vil vi bruge de sidste penge på at forbedre belysningen i klubhuset.

 

Venneforeningen modtog ca. 10.000 kr. fra spilleautomaten som tilskud til brug i ungdomsafdelingen

 

Det blev endnu en sæson hvor vi igen mistede store indtægter pga. manglende kontingentindbetalinger fra medlemmerne.

 

2. holdet og Stjerneholdet valgte at holde en samlet afslutningsfest som i år skulle fejres i Stettin i Polen. En lang bustur med ødelagt toilet og mange bajere og kun få ophold undervejs var ikke en god cocktail, men vi klarede den. Det var en lækker tur, hvor vi bl.a. var på fin vildt-restaurant med 4 retter mad og en masse tysk live musik bestilt af Frændebrødrene (Ein bishen Frieden). Nattelivet var også helt godt og sammenholdet på tværs af holdene blev styrket. Mange vil gerne derned igen til næste år, så nu må vi se.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen/Jimmy Soelberg

Næstformand - Jimmy Soelberg

Kasserer - Kenneth Hvidtfeldt

Sekretær - Henning Levå

Medlem - Thomas Løren

Medlem - Claus Nøttrup

Medlem - Kim Palm

Boldøjet - Jesper Lotze (Måske)

Websted - Jimmy Soelberg

 

Vennerne:

Formand - Henning Levå

Kasserer - Anne Jensen

 

Seniorafdeling:

Vores 1.hold lå nu i serie 4.Da sæsonen 2004 lige var afsluttet, fik vi en henvendelse fra John fra Karizma, som meget gerne ville stå for vores 1.hold i sæsonen 2005, og der var ikke alle de ting vi ikke blev lovet, men hvor blev han af da sæsonen skulle til at gå i gang. Kim Hvidtfeldt blev vores redningsmand, han fik en liste over de spillere som stadig ønskede at spille 1.holdsfodbold i FC77, og deres primære mål var overlevelse i serie 4. Man kan sige at målet blev fuldført, men måden hvorpå det skete var ladet med følgende negative momenter som: Kun enkelte spillere gad at møde op til træning, så det fungerede mest som et telefonhold. Ydermere ønskede kun enkelte spillere (3-4 medlemmer), at betale deres kontingent, og det var vel og mærke ikke for hele sæsonen men kun for den ene halvdel. Så det endte med at vi fik nogle lovende ynglingespillere og rutinerede oldboys spillere til at redde æren lidt i de sidste 3 spillerunder. Det vi allermest kan glæde os over er, at vi stadig har et hold i serie 4.

 

2.Holdet valgte at trække sig ud af serie 5 rækken for at starte på en frisk i serie 6, og de ville i år vægte det sociale højt Thomas og Torben fik da også ret tidligt helt styr på deres trup og det var skønt at se, at der kom ca. 20 spillere til træning hver gang. I turneringen sluttede de på en flot 4 plads (hvis man da tillægger dem de 3 point som SBU på papiret valgte at trække fra holdet). Sammenholdet voksede også stødt i løbet af sæsonen, hvor der blev arrangeret forskellige arrangementer med stor opbakning som f.eks. rystesammenfest, Polen tur og julefrokost. Klubhuset blev også i høj grad benyttet til hygge, tv, spil og lidt at drikke
Kim Broberg valgt til årets spiller, Kim er altid god til at gå i front og han er et godt forbillede for de lidt yngre spillere på holdet. Kim har været en god kammerat over for alle og folk har virkelig respekt for ham... et stort tillykke til Kim Broberg.

 

Stjerneholdet beviste i år, at man i klubben godt kan, hvis man vil og gider. Holdet mødes stadigvæk til morgenmad i klubhuset før hver hjemmebanekamp, og her hygges der indtil i sidste øjeblik, hvor der så bliver klædt om. Udekampene er dog stadig præget af at vi altid kommer i sidste øjeblik - men det er der jo også snart en tradition for. Holdet sluttede i år i den gode ende af tabellen, dvs. på en flot 1. plads i rækken. Kun 4 nederlag blev det til på en hel sæson (Hvis vi fik de 3 point SBU fratog os), og selvom fodboldspillet ikke altid var lige prangende, var holdånden og fighterviljen til stede, hver gang i samtlige 90 minutter. Jo man kan hvad man vil, og det bevidnede vi jo, ved f.eks. at slå vores 2.hold med 2-1 efter at have været bagud i pausen (4 sejre ud af 4 mulige).

 

Veteran-holdet kom på endnu en tur til Jylland for at spille LM for veteraner. De fik vidst ikke så mange point, men de fik en på opleveren, og havde en fed tur, som de stadig snakker om.

 

Seniortrænere:

Serie 4 - Kim Hvidtfeldt/Sami Corneliussen

Serie 6II - Thomas Løren / Torben Helsinghoff

Serie 6-Stjerneholdet - Jimmy Soelberg / Lars Kallegård

Oldboys - Henning Levå

Veteran - Torben Frederiksen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Ingen kåring
Topscorer: Vides ikke

Serie 6II

Spiller: Kim Broberg
Topscorer: Ole Bojesen (14 kasser)

Stjerneholdet

Spiller: Brian Kallegård
Topscorer: Allan Kallegård - 35 kasser (350 chancer)

Oldboys

Spiller: Kristian Frømsdorff
Topscorer: Allan Kallegård (igen igen)

Veteran

Spiller: Vides ikke
Topscorer: Scorede de??

 

Ungdomsafdeling:

For drengeholdet blev det til nederlag og guldmedaljer. 2005 blev en sæson hvor FC 77's drengehold prøvede det meste, havde det sjovt, og også vandt nogle fodboldkampe. Vi begyndte i SBU's drengerække i foråret, hvor vi sluttede langt nede i rækken efter en problemfyldt sæson. En del spillere forlod os i sommerpausen og derfor måtte vi spille 7-mandsfodbold i efteråret. Her sluttede vi midt i rækken, men vigtigst af alt, vi fik vist at det var sjovt at spille i "landsby-ligaen" og FC nød godt af stor spillertilgang. Så stor, at vi nu igen er klar til 11 mands fodbold under SBU. Drengene rykker op som juniorer - klar til at udfordre de fleste i række 4.

drengene vandt guld ved Fodbys 100 års jubilæumsstævne, og vi snuppede minsandten også bronzemedaljer ved et stævne i Ørslev.

 

Året 2005 blev et år hvor drengene fra Lilleputrækken viste, at de godt kan spille fodbold. Efter tilgang af et par nye spillere, som viste at de kunne spille bold, løftede holdet sig fra at være et hold nederst i rækken til at være et suverænt tophold. Lilleputterne spillede 13 turnerings kampe i løbet af sæsonen, med 12 sejre og kun 1 nederlag(Desværre til Skelby i årets sidste kamp.) Men med en målscore på 94-35 viste holdet at de kunne. Dette udløste en sølvmedalje i amtsmesterskabet.

I år havde jeg "Jesper Lotze" så indført fidusbamsen til dagens fighter. Der blev i alt uddelt 242 stemmer gennem kampene.

Top 3 blev som følger:
Sladjan Sakotic: 66 stemmer - Årets Fighter
Anders Nielsen: 45 stemmer
Andreas: 30 stemmer

Årets spiller hos lilleputterne blev et valg mellem Sladjan og Anders. For at kunne komme i betragtning til denne hæder lagde jeg vægt på følgende ting.
- Indsats til træning
- Indsats i kampene
- Opførsel
- Kammeratskab
På baggrund af dette valgte jeg Anders Nielsen til årets spiller 2005 hos lilleputterne, med følgende begrundelse. Anders mødte altid op til træning med frisk mod(han missede kun 1 træningssamling), Anders gik altid forrest med de nye ting jeg prøvede at gennemføre. Anders mødte altid frem til kampene, med den indstilling at kampen skulle vindes, hvem der scorer er fuldstændig ligegyldig bare der bliver scoret. Anders’s opførsel kan man slet ikke klage over og Anders prøvede ofte at samle spillerne uden for træning.

Årets topscorer blev ikke uventet sønnen af topscoreren på Stjerneholdet. Med 24 mål i 13 kampe kom Mads Kallegård ind på en suveræn 1. plads. Men på et hold som fungerede optimalt i 2005 kom alle spillere på måltavlen, det er vist ikke sket før i klubbens historie.

Top 5 blev som følger:
Mads Kallegård: 24 mål
Andreas: 18 mål
Anders Nielsen: 17 mål
Jesper: 16 mål
Sladjan Sakotic: 10 mål

Til sidst vil jeg "Jesper Lotze" gerne takke alle forældrene, som viste deres velvilje til at stille bil til rådighed. Til tider var der næsten flere biler end spillere.

 

Ungdomstrænere:

Ynglinge -Martin Anthony

Junior - Claus Nøttrup

Drenge - Kim Palm

Lilleput - Jesper Lotze

 

Årets Ungdomsspillere:

Drenge

Spiller: Christian Sørensen
Topscorer: Christian Sørensen

Lilleput

Spiller: Anders ???
Fighter: Mads Kallegård

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Nøddeskovskolen og på Næstveds Beredskabscenter. Intet nyt under solen !!

2005

bottom of page