top of page
FC77's Historie 2004

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Årets Kræmmermarkedet gav et flot overskud på ca. 30.000 kr. Indbrud i boldrummet har dog betydet, at vi har måttet bruge ca. 7000 kr. på nye bolde. Knap så heldigt!!

 

Vi sagde tak til Niels Winther for et godt samarbejde og med det arbejde han har lagt for dagen med klubbens 1. hold siden sæsonen 98. Det er jo både blevet til et par oprykninger og en finalesejr i serie 4 pokalen. Vi havde jo selvfølgelig helst håbet på en sjovere og mere spændende sæson at skulle sige farvel på, men sådan skulle det altså ikke gå. Niels havde hårde odds til sidst og vi ønskede ham alt held og lykke i fremtiden.

 

Stjernholdets målaktier blev trukket og 1. præmien gik til Torben Frederiksen, 2. præmien til Steen Soelberg og 3. Pladsen til Michael Frænde. Vi takker alle der gidet støtte op om holdet, og jeres bidrag var med til at gøre vores afslutning endnu bedre. Afslutningsfesten blev i år et weekendophold i København med overnatning på Hotel Jørgensen. Vi deltager i øvrigt på en 18. hullers stor PGA-tour. En Våd men dejlig tur og med god mad på Rosie McGee.

 

Bestyrelsen:

Formand - Jesper Lotze

Næstformand - Jimmy Soelberg

Kasserer - Kenneth Hvidtfeldt

Sekretær - Henning Levå

Medlem - Tonny Skov

Medlem - Hans Lund

Medlem - Kim Palm

Boldøjet -Jesper Lotze (Måske)

Websted - Jimmy Soelberg

 

Vennerne:

Formand - Henning Levå

Kasserer - Anne Jensen

 

Seniorafdeling:

Uha for en sæson. Det startede så flot men sluttede så skidt. Igennem klubbens lange historie, har vi erfaret, at der kan være mange bølgedale. Der er ikke langt fra succes til fiasko. Gennem mange år hvor det er gået stødt fremad, har vi i år været inde i en kedelig periode med dårlig moral og nedrykninger. Vi har i år mistet et helt fodboldhold og adskillige spillere i en kulmination af dårlige resultater og dårlig kommunikation i klubben. Vi har holdt adskillige spillermøder i årets løb, hvor der er blevet sagt, hvad der skulle siges. Om det er klubben der har fejlet eller spillere der forlanger for meget, skal være usagt. Men en ting er sikkert, det er altid sjovest at spille fodbold, når det går godt - både socialt og resultatmæssigt - og begge aspekter har manglet i år. Derfor skal der rådes bod på en masse ting i den kommende sæson 2005.

 

1.Holdet formåede at skrabe tre point sammen i foråret, og det var endda mens holdet stadig var intakt. Spillere forlod klubben i sommerpausen, da de enten ville prøve kræfter af i andre klubber, eller i frustration over der ikke var nok spillere til træning, eller fordi klubben ikke længere varetog deres interesser. Jo undskyldninger var der nok af, men det ændre stadig ikke det faktum at de resterende førsteholds- og andeholdsspillere måtte have hjælp af diverse Stjerneholdsspillere bare for, at vi ikke skulle trække 1.holdet og dermed rykke direkte ned i Serie 6 til næste år. Så med en flot dumbo plads vandt vi rent faktisk en plads i serie 4 til næste år.

 

2.Holdet blev trukket helt i sommerpausen, da der kun var få spillere tilbage i klubben. Disse spillere fik så en chance på 1. Holdet som jo også manglede spillere i efteråret, så tak til jer. Og godt gået, for der skal virkelig klubånd til at gå ud weekend efter weekend og få så store klø' som det har været tilfældet i efteråret.

 

3. Holdet var i år ramt af langvarige skader og tempoet i serie 5 måske lige en tand for hurtigt til et hold, der aldrig træner. Så 1 point i 18 kampe og en tydelig sidsteplads i rækken, tyder på, at serie 6 måske vil være at foretrække i fremtiden.

 

Stjerneholdet beviste i år, at man i klubben godt kan, hvis man vil og gider. Holdet blev i år styrket af Kim Sørensen og Klaus Friis, og begge satte deres præg på denne sæson. Holdet mødes stadigvæk til morgenmad i klubhuset før hver hjemmebanekamp, og her hygges der indtil i sidste øjeblik, hvor der så bliver klædt om. Udekampene er dog stadig præget af at vi altid kommer i sidste øjeblik - men det er der jo også snart en tradition for. Holdet sluttede i år i den modsatte ende af tabellen, end alle de andre seniorhold i klubben dvs. på en flot 1. plads i rækken. Kun 2 nederlag blev det til på en hel sæson, og selvom fodboldspillet ikke altid var lige prangende, var holdånden og fighterviljen til stede, hver gang i samtlige 90 minutter. Jo man kan hvad man vil, og det bevidnede vi jo, ved f.eks. at slå vores 2.hold på en glad Kristi-luftfart dag.

 

Oldboysholdet sluttede på en flot midteplads i deres række med 31 point, hvorimod Veteranholdet løb ind i nogle gevaldige øretæver fra enkelte hold, der til gengæld brugte ulovlige (for unge) spillere. Det resulterede i at vi kom på en tur til Jylland for at spille DM for veteraner. De fik vidst ikke så mange point, men de fik en på opleveren, og havde en fed tur, som de stadig snakker om.

 

Seniortrænere:

Serie 3 - Niels Winther

Serie 5I - Thomas Løren / Joe Finnerup (Holdet trukket i sommerpausen)

Serie 5II - Carsten Fugl

Serie 6-Stjerneholdet - Jacob Christensen - Palle Nøttrup - Jimmy Soelberg

Oldboys - Henning Levå

Veteran - Torben Frederiksen & Jesper Lotze

 

Årets Seniorspillere:

Serie 3

Spiller: Ingen kåring
Topscorer: Ingen

Serie 5I

Holdet Trukket

Serie 5II

Spiller: Vides ikke
Topscorer: Vides ikke

Stjerneholdet

Spiller: Kim Sørensen
Topscorer: Allan Kallegård - 24 kasser

Oldboys

Spiller: René Frederiksen
Topscorer: Allan Kallegård

Veteran

Spiller: Vides ikke
Topscorer: Klaus Nøttrup

 

Ungdomsafdeling:

Hos miniput, siger Preben tak for sæsonen, der bød på godt fodboldspil og lidt svingende resultater. I enkelte kampe viste vi, at vi godt kan spille fodbold, men vi var ikke helt stærke nok, da det gjaldt. Målmand Mathias Ladefoged blev kåret til årets spiller, mens Mads Kallegård blev vores suveræne topscorer. Næste sæson skal drengene spille lilleput, og det bliver under ny træner. Meget tyder på, at Jeres kommende træner hedder Palle Nøttrup, en rigtig FC 77'er, der selv har spillet i klubben i en årrække.

 

Lilleput-afdelingen kan glæde sig over tilgang af flere spillere. Resultatmæssigt fik vi det svært i A-rækken i efteråret, men vi fik vist at vi kan slå de bedste, da vi i den sidste turneringskamp besejrede Svend Gønge, der ugen senere blev Sjællandsmestre. Vores lynhurtige sweeper Kris Jacobsen blev årets spiller, mens målmand Steffen Holger blev kåret til årets bedste fighter. En helt særlig pris - <'B>ungdomsafdelingens bedste kammerat - gik til Nicolai Hansen. Tillykke. Næste sæson rykker de fleste spillere op i drengerækken, og så skal vi spille 11-mandsfodbold. Trænerstaben udvides. Udover Kim Palm har klubbens tidligere formand Torben Frederiksen sagt ja til at træne klubbens drengehold.

 

Drengeholdet sluttede på en fornem 2. plads i rækken, og vi viste at vi rent faktisk var bedste hold i rækken, da vi i sidste kamp slog topholdet Korskilde med 5-0. Talentmassen er stor og resultaterne har været imponerende. Desværre mistede holdet deres træner midt i sæsonen, da Martin pludselig valgte at stoppe. Heldigvis tog Kim Sørensen over. Han har lovet at træne drengene også næste sæson, hvor de fleste spillere rykker op i juniorrækken.

 

Ungdomstrænere:

Drenge - Martin Anthony

Lilleput - Kim Palm

Miniput - Preben Buchardt

 

Årets Ungdomsspillere:

Drenge

Spiller: Vides ikke
Topscorer: Vides ikke

Lilleput

Spiller: Kris Jacobsen
Fighter: Steffen Holgersen

Miniput

Spillere: Mathias Ladefoged
Topscorer: Mads Kallegård

 

Badmintonafdeling:

Der blev spillet badminton på både Nøddeskovskolen og på Næstveds Beredskabscenter.

2004

bottom of page