top of page
FC77's Historie 1993

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

1.Holdets træner Arne Pedersen takkede, ved sæsonens udgang, af for denne gang. Det har været fire lærerige år med Arne ved roret. Han fik lagt et fundament for en fremtid vi alle kunne være glade og tilfredse med i klubben. Han havde lært os, at træne på en bedre og mere effektiv måde. Han lærte os at bruge kræfterne på banen til fodbold. Han har lært spillerne, at være seriøse, og fået det bedste frem i hver af dem.

 

Sidste års succes med at holde værtshusstævne i indendørsfodbold på Nøddeskovskolen, blev igen afviklet, med masser af hygge og god fodbold, hvor vores eget hold "Pub Dyssen" gik hele vejen.

 

Klubhuset blev malet både indvendigt og udvendigt, og malerne var Hans og Lise Lund, som i den forbindelse lavede et stort stykke arbejde.

 

Ny storsponsor i klubben i det Bente Månsson v/ BJ-Transport stod for spillertøj og træningsdragter til fire hold. Desuden sponsorerede hun adskillige kasser flydende væske til Stjerneholdet.

 

Klubben havde for næste Sæson ansat Steen Jensen som træner for klubbens to bedste hold.

 

Kræmmermarkedet gav igen et overskud på 25.000 kr., kampen mod Stjerneholdet gav 1500 kr. og værtshusstævnet på Nøddeskovskolen gav et overskud på 8000 kr.

 

Vi fik TV i klubhuset, så nu kunne der ses fodbold i weekenden.

Kaj Pedersen fra Venneforeningen ekskluderer Boye Nielsen fra klubben og er selv kasserer i nogle måneder.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Gert Frederiksen

Kasserer - Torben Frederiksen/Søren Rasmussen (ekstern)

Sekretær - Jan "Tvilling" Sørensen

Medlem - Jan "Cypern" Hansen / Michael Hofmann

Medlem - Jesper Lotze

Boldøjet - Morten Sørensen - Birgit Frederiksen - Torben Frederiksen

 

Vennerne:

Formand - Kaj Pedersen / Finn Hansen

Kasserer - Boye Nielsen / Kaj Pedersen

 

Seniorafdeling:

Klubbens nye hyggehold "Stjerneholdet" sluttede på en flot 2. plads og rykkede helt uventet op i serie 5, men da træning var et fremmedord på dette hold kunne vi glæde 2. holdet, som netop var rykket ned, med at de alligevel kunne spille i serie 5 til næste år. Så de to hold byttede simpelthen plads til den kommende sæson. 1.holdet sluttede på en måske lidt skuffende 7. plads.

 

Det kørte for Oldboysholdet i 93. Denne gang gik de så langt som, at vinde sjællandsmesterskabet. I finalen slog de Rødovre hvor Gert Frederiksen slog sejren fast med to hurtige mål. Holdet bestod af følgende spillere: Henning Levå, Michael Larsen, Jan Larsen, Torben "Bornholm" Sørensen, Finn Hansen, Claus William Hansen, Ib Jappe, og Gert Frederiksen.

 

Stjerneholdet og Oldboysholdet var på "træningstur" i Polen. Det blev en alle tiders tur, med gang i den fra start til slut. Med Bus derned og en enkelt overnatning på et luksus Radisson Hotel i Stetin (indendørs pool, motionsrum, diskotek i kælderen og porno på tv-kanalerne på hotelværelserne), ikke lang tid, men på den korte tid, fik spillerne alligevel nået en masse og turen blev et stort lyspunkt, når der skal tænkes tilbage på 93.

 

Seniortrænere:

Serie4 - Arne Pedersen & Neil Robinson

Serie 5 - Bjarne Haar & Jan "Slagter" Sørensen

Serie 6 (Stjerneholdet) - Michael Hofmann

Oldboys - Hans

Damerne - Kim Sørensen

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Henning Levå & Kim Sørensen
Topscorer: Bo "Fyrtårnet"

Serie 5

Spiller: Palle Nøttrup
Topscorer: Allan Kallegård

Stjerneholdet

Spiller: Torben "Bornholm" Sørensen
Topscorer: Peter Ciesla

Oldboys

Spiller: Jan Larsen
Topscorer: ???

 

Ungdomsafdeling:

Lilleputterne vandt amtsmesterskabet. Drengeholdet såvel som Miniputholdet blev begge kredsvindere.

Drengeholdet deltog med stor succes i Harboe Top Form Cup i Skælskør. Der blev spillet en masse fodbold og de blev nummer 4 samlet. Om aftenen var der god mad og sodavandsdiskotek.

Lilleputterne møder Næstved på Næstved Stadion i pausen mellem superligakampen Næstved – Lyngby.

 

Ungdomstrænere:

Drenge -Erik Hansen

Lilleput - Jørgen Helsinghoff

Miniput - Klaus Nøttrup

 

Årets Ungdomsspillere:

Drenge

Spiller: Morten Nielsen
Topscorer: ???

Lilleput

Spiller: Jimmy Hansen
Topscorer: ???

Miniput

Spillere: Simon Grønlund
Topscorer: ???

 

Badmintonafdeling:

Vores nye serie 2 hold klarede sig helt fint og sluttede i toppen og rykkede op i serie 1. Morten Sørensen som valgte at spille på Serie 6 holdet, var blevet udskiftet med Bo Romme.

Der blev i øvrigt lavet en hel ny struktur for, hvordan badmintonafdelingen skulle køre fremover, således at klubben ville blive styrket og stå stærkere i sæsonen. Der blev bl.a. lavet et stort regelsæt, som betød større tilfredshed blandt medlemmerne.

1993

bottom of page