top of page
FC77's Historie 1992

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

I forbindelse med Næstved festuge deltager FC 77 med en kamp på Dyrskuepladsen mellem vores Oldboys hold forstærket med enkelte tidligere divisionsspillere fra Næstved og Stjerneholdet som består af tidligere og nuværende landsholdsspillere.

 

FC 77 fik på foranledning af Michael Hofmann efteranmeldt et serie 6 hold, som blev klubbens helt eget Stjernehold. Et hold, hvor socialt samvær og holdånd var lige så vigtige faktorer, som det at vinde fodboldkampene.

Klubben arrangerede to fodboldstævner i hallen på Nøddeskovskolen, et for ungdommen samt et såkaldt værtshusstævne/seniorstævne, med stor tilslutning fra byens værtshuse.

 

Vi fik vores såkaldte spillerbokse så reserverne kunne sidde lidt i læ og tørvejr under hjemmekampene. Michael Nielsen, Kim Sørensen og Dennis Andersen stod for, at svejse stativerne sammen, Neil Robinson malede stålpladerne og Michael P. skruede det hele sammen. Jan Cypern fik transporteret dem til Dyrskuepladsen. En lang og trang vej men alt i alt et glimrende stykke arbejde.

 

Kræmmermarkedet i år gav et pænt overskud på 25.000 kr. ikke så meget som sidste år, men stadig helt pænt.

Der kan igen tegnes målaktier i klubben og det er igen for antal scorede 1.holds mål.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Gert Frederiksen

Kasserer - Marianne Bennedsen

Sekretær - Jan "Tvilling" Sørensen

Medlem - Jan "Slagter" Sørensen

Medlem - Neil Robinson / Jan "Cypern" Hansen

Boldøjet - Morten Sørensen - Birgit Frederiksen - Sami Corneliussen

 

Vennerne:

Formand - Kaj Pedersen

Kasserer - Boye Nielsen

 

Seniorafdeling:

1.Holdet er på træningslejr i Rødby for at forberede sig til den kommende sæson i serie 4. Sponsor er igen igen Pub Dyssen samt Is-hytten Karrebækvej. Holdet er foruden landspokalen også tilmeldt i Serie 4 pokalen.

2.Holdet sponsoreres igen i år af Tuborg. Tuborg sponsorerer også begge seniortrænere, som vil være iklædt "uniformer" fra Tuborg til hver kamp.

Oldboysholdet som igen blev sponsoreret af Café 55, stod uden holdleder/træner fra starten af sæsonen, da Preben Buchardt var begyndt at træne miniputter i Næstved. Det kom de sig hurtigt over og fik den bedste sæson nogen sinde, da holdet sluttede på en flot 4. plads.

Der var ingen op- eller nedrykninger i år, men både 1. og 2.holdet præsterede gode resultater og sluttede begge i toppen.

 

Seniortrænere:

Serie4 - Arne Pedersen & Neil Robinson

Serie 5 - Bjarne Haar & Torben Frederiksen

Serie 6 (Stjerneholdet) - Michael Hofmann

Oldboys - Ingen Decideret.

Dame - Erik Hansen & Britta

 

Årets Seniorspillere:

Serie 4

Spiller: Kim Sørensen
Topscorer: ???

Serie 5

Spiller: ???
Topscorer: ???

Stjerneholdet

Spiller: ???
Topscorer: Allan Kallegård

 

Ungdomsafdeling:

I indendørsturneringen gik det særdeles godt for Fc 77, puslinge og lilleputter vandt hver især deres rækker og miniputterne blev nummer 2. Til sammen havde de tre hold kun tabt fire kampe i alt, og der blev trods alt spillet 36 kampe i alt.

 

Ungdomstrænere:

Drenge - Erik Hansen

Lilleput - Jørgen Helsinghoff

Miniput - Klaus Nøttrup

 

Årets Ungdomsspillere:

Drenge

Spiller: ???
Topscorer: ???

Lilleput

Spiller: ???
Topscorer: ???

Miniput

Spillere: ???
Topscorer: ???

 

Badmintonafdeling:

Vores herre serie 3 hold rykkede efter en forrygende afslutning op i serie 2, mens holdet i serie 6 med Lone Roholte i spidsen sluttede i midten af rækken. Det kommende serie 2 hold bestod af følgende spillere: Preben Sørensen, Kim Kofoed, Kenn Wolff, Flemming Knudsen og Morten Sørensen.

1992

bottom of page