top of page
FC77's Historie 1991

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Kaj Pedersen er den første i klubbens historie som bliver udnævnt til "æresmedlem" af FC 77. Som en tak for alt, det store arbejde og alle de timer Kaj har lagt i klubben. Selvom Kaj ikke er i Venneforeningen mere, er han stadig meget aktiv når der skal bestilles noget. Kaj er nu blevet 70 år og har siden han var med til at etablere klubben, altid tænkt på klubben før han tænkte på sig selv.

 

På kræmmermarkedet i år, blev det store runde telt anvendt for første gang. Da teltet også blev brugt som diskotekstelt skulle vi lave en lang bar til salg af øl og vand i teltet. FC 77 fik et overskud på 32.000 kr. for de fire dage markedet varede.

V

i gentager succesen fra 89 med sodavands diskotek på Grønnegade kasserne. 25 senior og oldboys spillere hjalp til.

Venneforeningen har stadig arrangementer som Banko og Tombola i Sct. Jørgens Park, fester, Sct. Hans og det daglige arbejde i klubhuset.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Gert Frederiksen

Kasserer - Marianne Bennedsen

Sekretær- Jan "Tvilling" Sørensen

Medlem - Jan "Slagter" Sørensen

Medlem - Neil Robinson

Boldøjet - Morten Sørensen - Birgit Frederiksen - Sami Corneliussen

 

Vennerne:

Formand - Kaj Pedersen (back in business)

Kasserer - Boye Nielsen

 

Seniorafdeling:

Efter forårssæsonen var vores 1.hold ubesejret og lå nr.1 i serie 5. En blanding af de mere erfarne og etablerede senior spillere, samt spillere fra det ny-oprykkede ynglinge "succes" hold, havde forstået at finde hinanden- en god rytme og udgøre et stærkt hold. Vi gav baghjul til vores rivaler fra naboklubberne B83 og den forholdsvis nye klub Djerdap. De lå henholdsvis 2 og 3. Vores 2.hold klarede sig også helt godt i serie 6 og lå nr.2 ved pausen. Da sæsonen var omme havde ikke blot 1.holdet sikret sig oprykning men 2.holdet havde gjort kunsten efter. Så fra og med 92' spiller vi igen med et hold i serie 4 og et i serie 5.

Oldboysholdet vandt kun 2 kampe i sæsonen, men kunne glæde sig over en vellykket sommertur til Kappel.

 

Seniortrænere:

Serie5- Arne Pedersen

Serie 6 - Morten Sørensen

Oldboys - Jørgen Helsinghoff & Preben Buchardt

 

Årets Seniorspillere:

Serie 5

Spiller: Brian Sørensen
Topscorer: Michael Nielsen (26 kasser) & Kim Sørensen (20 kasser)

Serie 6I

Spiller: Klaus Friis
Topscorer: Allan Kallegård

 

Ungdomsafdeling:

Ungdomsafdelingens sommerferietur gik denne gang til Kramnitze feriecenter. Hvor der bl.a. blev spillet fodbold i plask øsende regnvejr og da det gode vejr atter kiggede frem blev der badet og grillet. Derudover tog vi på ture til Sommerland Falster og ud til den lille ø "Askø".

Lilleputholdet vandt deres række og skulle som det første hold i FC's historie ud og spille om landsmesterskaberne. Der blev det dog til et enkelt nederlag (0-11) nemlig mod Viborg i finalen og måtte nøjes med 2.pladsen, men det var jo også utroligt flot !!

 

Ungdomstrænere:

Junior/Drenge - Anders Harpsøe

Lilleput - Erik Hansen

Miniput - Jørgen Helsinghoff

 

Årets Ungdomsspillere:

Junior/Drenge

Spiller: ???
Topscorer: ???

Lilleput

Spiller: ???
Topscorer: ???

Miniput

Spillere: ???
Topscorer: ???

 

Badmintonafdeling:

Igen i år havde vi et serie 3 herre hold samt et hold i serie 6. Klubmesterskaberne blev nu afviklet først på sæsonen, hvor det ellers altid havde ligget som et af de sidste arrangementer.

1991

bottom of page