top of page
FC77's Historie 1990

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Spillerne havde et udbredt ønske om at få en ny dygtig træner og bl.a. var Palle Kurek inde i billedet i en periode, men det lykkedes for klubben, at få accept fra en gammel rotte i faget, nemlig Arne Pedersen som havde mere end 25 års erfaring i bagagen som træner.

Nye og ændrede vedtægter i FC 77 gjorde, at der nu skulle side 7 personer i stedet for kun 5 personer i bestyrelsen, som skulle betyde en opsplitning af arbejdet, så alle fik et ansvarsområde. Direkte udvalg som fodboldudvalg, badmintonudvalg, klubhusudvalg og arrangement/kræmmermarked udvalg så dagens lys.

 

Venneforeningens arrangementer som tombola og bankospil kørte måske på sidste vers, da det nu kun gav et meget lille overskud. Der blev ikke arrangeret Sct. Hans aften til skuffelse for mange.

Torben Frederiksen0 mente det var på tide at stoppe som formand, den post som han havde bestridt i ca. 8½ år. Det var første gang han mente han skulle stoppe, men han tog fejl. Så efter en endt "orlov" på tre måneder var han tilbage i rollen igen.

Kræmmermarkedet er kommet for at blive. Det kræver en masse forberedelse og så er det bare overstået lynhurtigt. Markedet startede i 90 med en Kim Larsen koncert, og selv om der var mange mennesker kunne det ikke dække alle udgifterne. Fc 77 fik dog et pænt overskud ud af anstrengelserne.

FC afholdte et vellykket indendørsstævne på Grønnegades Kasserne.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Gert Frederiksen

Kasserer - Marianne Bennedsen

Sekretær - Jan Sørensen

Medlem - Jan "Slagter" Sørensen

Medlem - Jan Pedersen / Jan Cypern

Badminton - Allan Hansen

Boldøjet - Birgit Frederiksen - Morten Sørensen

 

Vennerne:

Formand - Tage Kallegård

Kasserer - Boye Nielsen

 

Seniorafdeling:

FC havde fået sig en venskabsklub nede på Lolland, Kappel inviterede os derned i uge 28 til sportsfest

Under VM i Italien fastslog FIFA nogle ændringer i fodboldloven og som skulle træde i kraft, stort set, med det samme. Det ville også gælde serie fodbolden. Offside reglen var den mest fremtrædende: "En spiller, som er på linje med næstsidste modspiller eller de to sidste modspillere, er ikke i offside position". Det havde man jo været tidligere.

Klubfesten skulle i år afholdes i Dyssegårdens Forsamlingshus.

Med den nye træner Arne Pedersen ved roret fik førsteholdet en flot 3. plads, men oprykningen glippede, så til næste år lå vores 1. hold også i serie 5. Damerne sluttede også på en flot 2. plads.

 

Seniortrænere:

Serie 5 - Arne Pedersen & Ib Christensen

Serie 6 - Torben Frederiksen

Oldboys (7 mands) -Ib Christensen

Dame 2 - Preben Buchardt

 

Årets Seniorspillere:

Serie 5:

Spiller: ???
Topscorer: ???

Serie 6:

Spiller: ???
Topscorer: ???

Oldboys (7 mands):

Spiller: ???
Topscorer: ???

Dame 2:

Spillere: Vivi Olsen & Lene Larsen
Topscorer: Tina "Stump" Jørgensen

 

Ungdomsafdeling:

Både Mortens Sørensens Juniorer såvel som Ynglinge sluttede på 3. pladsen ved amtsmesterskaberne i indendørs, og var begge kun ét point fra at skulle spille om Sjællandsmesterskaberne. I udendørs blev holdet kredsvindere både forår/efterår og skulle derfor spille om sjællandsmesterskaberne, hvor holdet tabte knebent til Præstø i semifinalen med 8-7 efter forlænget spilletid og straffesparks konkurrence.

Det hidtil største pokaleventyr i FC 77's historie, blev da Morten Sørensens Ynglinge klarede sig til 5. runde pokalturneringen. Det betød at holdet som befandt sig i Ynglinge 3 rækken havde slået hold ud som lå i både en og to rækker højere oppe end dem. Holdet nåede at komme blandt de 32 bedste ynglingehold ud af 200, før de led et ærefuldt nederlag på 1-0 til Roskilde som lå i Ynglinge 1, og så var det endda rent udtur at de ikke gik videre. Holdet bestod af: Kim Madsen, Anders Jensen, Klaus Friis, Jimmy Soelberg, Nikolaj Kähler, Torben Helsinghoff, Sami Cornelisussen, Niels Nielsen, Morten "Baggio" Pedersen, Kim Hvidtfeldt, Jacob Guldager, Kim Schneider og Jan Rasmussen.

Ungdomsafdelingen skulle på Bornholmertur i sommerferien. De skulle bo på noget man kaldte "Klippen". Der blev spillet bold, fjollet og måske sovet alt for lidt. De var ude og se Gudhjem, de badede fra nogle klipper, de var om bord på turistbåd med guide, de så helligdomsklipperne, de var på besøg i forlystelsesparken "Brændegårdshaven", de så rokkestenen samt den gamle fæstning i Hammershus.

Vi solgte den gamle blå bus så nu måtte forældrene kører lidt igen, når vi skulle på udebane.

 

Ungdomstrænere:

Ynglinge/Junior - Morten Sørensen & Henrik Jacobsen

Drenge - Klaus Nøttrup & Anders Harpsøe

Lilleput - Erik Hansen

Miniput/Puslinge - Jørgen Helsinghoff

Piger - Pia Kurek

 

Årets Ungdomsspillere:

Ynglinge:

Spiller: Spiller: Nikolaj Kähler & Sami Corneliussen
Topscorer: Morten "Van Basten" Pedersen

Drenge:

Spiller: ???

Lilleput:

Spiller: ???

Miniput/Puslinge:

Spiller: ???

Piger:

Spiller: ???

 

Badmintonafdeling:

FC 77 har fået amtsmestre, da klubbens serie 6 hold bestående af: Susanne Haugaard, Anne Hvidtfeldt, Preben Sørensen, Morten Sørensen, Kim Koefod og Kenn Wolff, tog det længste strå i finalen ved at besejre Svend-gønge med 5-3. Udover serie 6 holdet havde vi som sædvanligt også et hold i serie 5, men som noget nyt kunne vi også stille med et rent herrehold i serie 3.

1990

bottom of page