top of page
FC77's Historie 1989

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Kassereren gennem hele Venneforeningens historie Kaj Pedersen trak sig tilbage. Kaj har altid været 100% klubmand og bundærlig og han kunne roligt være stolt af alt det arbejde han har gjort fra klubben. Selv om udviklingen ifølge Kaj måske er gået lidt for stærkt, så ville klubben aldrig have eksisteret uden ham. Kaj ville dog fortsat hjælpe til i klubben og blev da også suppleant til Venneforeningens bestyrelse.


Kræmmermarkedet, den nu tre år gamle tradition blev vel overstået. Troldelauget havde denne gang solgt arrangementet til Herlufsholm Håndbold, og det var en fornøjelse at arbejde sammen med disse mennesker. Selve samarbejdet og organiseringen af arbejdet var også blevet meget bedre med årene, og opbakningen fra medlemmerne var igen også fuldt tilfredsstillende.


Venneforeningen arrangerede familietur til Knuthenborg Safaripark og for de ca. 50 medrejsende var Tage Kallegård en fortrinlig chauffør og guide. Udover Sct. Hans grill-festen arrangerede de også, med Kristian Nielsen i spidsen, en tur til sommerland Sjælland for de små.

På foranledning af Morten Sørensen tog Ynglingeholdet til Strassbourg i Frankrig, en tur det blev skrevet og snakket meget om i de efterfølgende år.

FC 77 afholder flere gange i løbet af året sodavandsdiskotek på Grønnegade Kasserne, hvor Oldboysholdet/Serie 6II stod som kontrollører og Morten Sørensen stod for musikken.

Der blev malet i klubhuset og der blev lagt fjernvarme ind, så nu efter 12 år, vil der altid være varmt vand i bruserne. Det ene boldrum blev lavet om til også at rumme omklædningsrum for dommere.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Gert Frederiksen

Kasserer - Morten Sørensen

Sekretær - Jan Sørensen

Medlem - Jan Pedersen

Boldøjet - Birgit Frederiksen - Morten Sørensen - Annette Nielsen

 

Vennerne:

Formand - Tage Kallegård

Kasserer - Ebbe Kristensen (senere Erik Dahl)

 

Seniorafdeling:

Det var endnu et år uden hverken op og nedrykninger, men med en masse skader, udeblivelser og det var kun sjældent, at man kunne stille med det samme hold to uger i træk, og det galdt både 1. og 2. holdet.

Til gengæld var Preben Buchardt pave stolt over at kunne præsentere det eneste hold med succes dette år, samtidig med at det var første gang i FC's historie, at et damehold havde vundet deres turnering.

 

Seniortrænere:

Serie 5 - Torben Frederiksen

Serie 6I - Jørgen Helsinghoff

Serie 6II - Ib Christensen

Dame 2 - Preben Buchardt

 

Årets Seniorspillere:

Serie 5:

Spiller: René Johnson
Topscorer: Dennis Andersen

Serie 6I:

Spiller: Michael Skov
Topscorer: Johnny Palama

Serie 6II:

Spiller: Gert Frederiksen
Topscorer: Torben Sørensen

Dame 2:

Spillere: Lene Larsen & Vivi Olsen
Topscorer: Tina "Mini" Jørgensen

 

Ungdomsafdeling:

Ynglingeholdets suveræne topscorer Morten Pedersen havde scoret i hver kamp, han havde deltaget i, de sidste 3 år, men denne rekord blev brudt i efteråret 89, da holdet tabte 2-1 til Suså.

Ynglingeholdets tur til Strassbourg gik over alt forventning, godt nok var der taget fejl af påske og pinse, så den kæmpe store turnering med hold fra både Frankrig, Tyskland, Belgien og Holland udeblev. Til gengæld blev der spillet fodboldkampe både mod Strassbourg fodboldskole, og Olympique Neudorf som havde inviteret os. Spillerne sov på bårer i omklædningsrummene hvilket virkelig var morsomt. Holdet fik en stor pokal med hjem, og fik derudover oplevet en hel del af byen bl.a. Europa Parlamentet, Katedralen samt set fodbold på et af de flotteste stadions i Europa, man så Strasbourg tabe 3-1 til Monaco.

Miniputholdet var i år tilmeldt Anders And cup, der var arrangeret af SBU. De blev desuden nr.2 i deres række.

Da ungdomsafdelingen efterhånden var blevet særdeles stor, overtog den tiderne fra seniorafdelingen om fredagen, når der skulle spilles indendørs fodbold i hallen på Nøddeskovskolen. Disse tider og denne store tilslutning holdt i mange år efter.

 

Ungdomstrænere:

Ynglinge/Junior - Morten Sørensen

Lilleput - Jørgen Helsinghoff & Finn Hansen

Miniput/Puslinge - Jørgen Helsinghoff & Henrik Jacobsen

 

Årets Ungdomsspillere:

Ynglinge:

Spiller: Sami Corneliussen & Kim Madsen
Topscorer: Morten Pedersen

Junior:

Spiller: Lars Helsinghoff & Michael Hansen

Drenge:

Spiller: Jan Bush & Jan Vistensen

Miniput:

Spiller: Allan Nielsen & Anders Jensen

Puslinge:

Spillere: Thomas Jørgensen & Kenneth Andersen

 

Badmintonafdeling:

En masse nye spillere, ellers intet nyt. Motionisterne og Serie 6 holder kørte bare derud af.

1989

bottom of page