top of page
FC77's Historie 1988

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Donald Polcha havde givet udtryk og ord på at han ville træne vores 1.hold. i serie 5, men da sæsonen skulle gå i gang fandt vi ud af, at han var begyndt i en anden klub, uden at gide at informere os væsentligt om det. Så vi fik alle en meget lang næse, da vi mødte op til den første træningsdag.

FC 77 kom i radioen. Her kunne man høre alt om sin klub i Næstved folkeradio i programmet "Av for søren".

I en tid hvor det næste var umuligt at søge penge i diverse fonde, fil vi Albani fondens støtte med en check på 15.000 kr. til køb af udendørsmøbler, en skabsfryser og en mikroovn.

88 blev året hvor vi ved gavlen af omklædningsrummene, fik sat kommunen i gang med at lave en støvlevask, så vi nu ikke længere behøvede at være ulækre ved at vaske dem inde i bruserne.

Vi fik vores egen bus nemlig en brugt Ford Transit til kørsel af især ungdomsspillere når de skulle spille på udebane. Den så ikke ud af meget, men vi kom da frem.

Ved Kræmmermarkedet i år fik vi lidt mere, at skulle have sagt. Vi blev sammen med Troldelauget arrangør af Kræmmermarked på Dyrskuepladsen og i den forbindelse, havde klubben påtaget sig følgende forpligtelser: Salg af øl, vand og pølser samt oprydning i et til lejligheden opstillet restaurationstelt. En masse frivillige spillere og ledere af klubben gav en stor hånd og vi fik et pænt overskud ud af deltagelsen. Pengene blev bl.a. brugt til at afdrage restgælden på vores klubhus.

FC 77 afholder et gigant stort loppemarked i Det Gamle Ridehus på Grønnegade Kaserne. Der blev ligeledes lavet en indkøbstur med bus til Lubeck.

Venneforeningen afholdte hver tirsdag Bankospil i Sct. Jørgens Parks selskabslokaler. De fik som noget nyt også arrangeret en familie-idrætsdag, hvor man kunne blive udsat for følgende discipliner: Fodbold med almindelig og skumbold, rundbold med tennisbold og fodbold, hockey, volleyball med skum og badebolde, bordtennis, batspil, tovtrækning, styltegang mm.


Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Jørn Frydenlund

Kasserer - Morten Sørensen

Sekretær - Jan Sørensen

Medlem - Gert Frederiksen

Boldøjet - Birgit Frederiksen - Annette Nielsen - Bendt Hvidtfeldt

 

Vennerne:

Formand -Thorkild Andersen (Senere Kristian Nielsen)

Kasserer - Kaj Pedersen

 

Seniorafdeling:

Den nye træner Søren Skotnborg har været et nyt godt frisk pust i klubben. En af hans store udfordringer var at gyde ny moral til spillerne og få dem til at få følelsen af holdånd tilbage igen. Så med Søren blev der spillet fodbold under mottoet: Fodbold er et holdspil, hvor alle er afhængige af alle og FC er en fodboldklub hvor alle er afhængig af alle. Tænk positivt, Ros dine medspillere, og lad være med at lade jer provokere af modspillere og dårlige dommere.


Ingen op eller nedrykninger i denne omgang, men 1. og 2. holdet sluttede begge i den øverste halvdel. Klubfesten blev afholdt i behandlingscentrets selskabslokaler.

Der var intet oldboyshold i 88, men det skulle gerne op og køre igen.


Seniortrænere:

Serie5 - Søren Skotnborg & Jørgen Helsinghoff

Serie 6I - Ib Christensen

Serie 6II - Tage Kallegård

 

Årets Seniorspillere:

Serie 5

Spiller: Ole Pedersen
Topscorer: Michael Nielsen (15 kasser)

Serie 6I

Spiller: Vagn Christensen
Topscorer: Johnny Palama (15 kasser)

Serie 6II

Spillere: Morten Sørensen & Preben Buchardt
Topscorer: Jovan Belcic (7 kasser)


Ungdomsafdeling:

Juniorholdet blev nummer 2 ved amtsmesterskaberne i indendørsfodbold som blev afholdt i Karise. Denne fornemme præstation blev udført af følgende spillere: Torben Helsinghoff, Nikolaj Kähler, Jørgen Christiansen, Morten Pedersen, Niels Johan Nielsen, Jimmy Soelberg og Sami Corneliussen. Træner for holdet var (når han ikke var bortvist) Morten Sørensen. Det selv samme juniorhold blev kredsvindere i forårets udendørssæson ved at gå ubesejret igennem med 9 kampe 18 point og en målscore på 80-6. Dermed rykkede holdet op i Ynglinge 3 for at kæmpe med de ældre drenge og også her klarede holdet sig tilfredsstillende.

Jan Jensen, Brian Sørensen, Ebbe Kristensen og Kristian Nielsen fik arrangeret et Fastelavnsfest/slå katten af tønden arrangement i Behandlingscentrets festsal. Formålet var ren hygge og at skabe noget fællesskab mellem fodboldafdelingen og badmintonafdelingen.

Juniorholdet blev sponsoreret af Pub Dyssen mens mini og lilleputterne blev sponsoreret af Fætter BR.

 

Venneforeningen og ungdomstrænerne var endnu engang arrangører af en sommerlejr, som igen gik til Ladbyhus, hvor der blev spillet en masse bold, grillet mad med forældrebesøg, masser af konkurrencer, orienteringsløb samt en tur til sommerland på Falster.

Drengeholdet under Preben Buchardt gik også ubesejret igennem og blev ydermere amtsmestre.

 

Ungdomstrænere:

Junior - Morten Sørensen & Kristian Nielsen

Drenge - Preben Buchardt

Miniput/Puslinge: - Jørgen Helsinghoff & Gert R.

 

Årets Ungdomsspillere:

Junior

Spiller: Nikolaj Kähler
Topscorer: Morten Pedersen

Drenge - ???

Miniput - ???

 

Badmintonsafdeling:

Vi har baner på Nøddeskovskolen og har fortsat tilmeldt to turneringshold. Den ene i serie 5 og det andet i serie 6. Vi har desuden tilmeldt et hold i den såkaldte motionspulje.

1988

bottom of page