top of page
FC77's Historie 1987

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Klubben havde nu 10 års jubilæum som blev fejret og markeret med bl.a. en reception i klubhuset samt en masse arrangementer i løbet af året. Fra at være en beboerklub i Sct. Jørgens Park og Dyssegården med ganske få medlemmer var vi nu en idrætsforening med ca. 225 medlemmer. Fra at have ét fodboldhold, til nu at adskillige fodboldhold (Ungdom/Senior/SBU/PAG), badmintonhold såvel udendørs som indendørs. Fra at have klædt om i hjørnet af Dyrskuepladsen til at få gode omklædningsfaciliteter. Fra at have holdt klubaftener i omklædningsrum, i en stank af både det ene og det andet til i dag, hvor vi kan fejre sådanne arrangementer i et helt nyt klubhus. Jo der er sket meget på 10 år.

Salget af lodsedler har virkelig fundet sit indtog nu. 3 kr. pr lodseddel og der er en masse flotte sponsorpræmier, som beskrives på forsiden af klubbladet/Blodøjet.

 

Måske en af de største ture/udflugter i Fc's historie løb af stablen, nemlig træningsopholdet i Jugoslavien. Vi deltog i en 2-3 fodboldturneringer dernede, og Jovan Belcic havde arrangeret ture til bl.a. Beograd, Bulgarien og Rumænien samt et besøg ved EL-værket ced Donau floden. Der blev udover fodbold, grillet og hygget hvor det sociale samvær var i højsædet.

FC 77 blev i dagene omkring Kristi Himmelfart en del af det store Kræmmermarkedet i Næstved , hvor der i dette år var ca. 30.000 besøgende. Vi skulle pludselig bl.a. sørge for de vigtige ingredienser som bl.a. ølsalg samt mad til kræmmerne, så klubhuset var for en tid lavet om til en "førerbunker". Men en ting var sikkert, Kræmmermarkedet var kommet til Næstved - Dyrskuepladsen og FC 77 for at blive.

 

Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Kristian Nielsen

Kasserer - Bendt Hvidtfeldt

Sekretær - Morten Sørensen

Medlem - Mikica

Boldøjet - Kurt - Mette - Birgit Frederiksen

 

Vennerne:

Formand - Torkild Andersen

Kasserer - Kaj Pedersen

 

Seniorafdeling:

Vi måtte trække det ene serie 5 hold, da vi mistede en masse af de jugoslaviske spillere før sæsonstart. Til gengæld kunne vi glæde os over nu at have et damehold i FC 77.

Damerne tabte deres debut kamp til det meget rutinerede hold fra Fladså med 14-0. Til gengæld fik de deres første sejr i efteråret hvor det blev til 4-2 over Ellemarken.

Oldboysholdet kom sent i gang med deres turnering, hvor Jovan blev topscorer med over halvdelen af de mål som Oldboysholdet scorerede.

Miki forlod klubben efter første kamp i efteråret, pga. ballade på 1.holdet. Han tog 4 af de sidste jugoslaviske spillere med sig. Morten Sørensen og Ib overtog træningen i efteråret.

1.holdet rykkede ned, 2.holdet rykkede ned, 3.holdet blev trukket og oldboysholdet fik kun få point. Der skulle ha været handlet noget før på mange områder. Det vil der blive fremover.

Jørgen Helsinghoff blev ved afslutningsfesten kåret som årets FC'er

 

Seniortrænere:

Serie4 - Foråret: Miki - Efteråret: Morten Sørensen og Ib

Serie 5 - Kristian Nielsen holdleder

Serie 6 - Ib Christensen og Jovan Belcic

Damerne - Kurt Stenger & Klaus Egeberg

 

Fiduspokalen:

1.Holdet - ???

2.Holdet - ???

 

Ungdomsafdeling:

Merko v/ Lars Rude fra Dyssegårdscentret er for 3 år i træk tøjsponser for Ynglingene. Stengers Trådvarefabrik sponsorerede junior-holdet.

Juniorerne var inviteret til pinsestævne i Bjæverskov. Derudover var der af Morten Sørensen, Jørgen Helsinghoff, Gonga og Gert arrangeret sommerlejr til Ladbyhus. Ynglingeholdet er som tidligere nævnt det hold som skulle til Jugoslavien.

Prebens Drengehold vandt deres turnering.

 

Ungdomstrænere:

Ynglinge - Morten Sørensen & Jørgen Helsinghoff

Junior - Forår: Kurt Stenger - Efterår: Morten Sørensen & Kristian Nielsen

Drenge - Preben Buchardt

Lilleput - Jørgen Helsinghoff & Gert

Miniput/Puslinge - Jørgen Helsinghoff & Gert

 

Årets Ungdomsspillere:

Ynglinge - ???

Junior

Spiller: Nikolaj Kähler
Fighter: Martin Christensen
Topscorer: Morten Pedersen

Drenge

Spiller: Michael Holck Clausen
Fighter: Brian Kallegård
Topscorer: Lars Jensen

Lilleput - ???

Miniput

Spiller: Casper Christiansen

Puslinge

Spiller: Thomas Andersen

 

Badmintonsafdeling:

Der blev igen i år holdt klubmesterskaber med stor tilslutning og stor succes.

Morten Sørensen som nu også var kommet i badmintonudvalget arrangerede et julestævne for ungdomsafdelingen, med masser af badminton og julehygge og med forældrene som tilskuere.

1987

bottom of page