top of page
FC77's Historie 1985

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

1985 blev året hvor kommunen i princippet gav grønt lys til at FC 77 måtte opføre sit eget klubhus på dyrskuepladsen. Det ville med tiden betyde farvel og tak til den gamle tradition med at holdene købte øl og vand a Kaj Petersen i boldrummet hvor man derefter var nødsaget til at drikke dem i omklædningsrummet som på denne måde i snart 10 år havde virket som vores eneste klubhus og spillerne kørte hver til sit derfra. Dog manglede der nogle små formaliteter i kommunen. Selve byggeriet blev sat i gang af frivillige hjælpere men der skulle gå knapt et år før indvielsen kunne finde sted.


Beskrivelse af omklædningsrummene: FC 77’s 150 medlemmer delte to omklædningsrum på ca. 40 kvm, til sammen med hver tre brusere og to toiletter. I sommerperioden delte vi desuden disse faciliteter med diverse tivolier og cirkus og somme tider med tyveri til følge. Så et klubhus ville være mere end tiltrængt.


I 1985 kørte Torben "formand" Frederiksen som chauffør for en vognmand, forbi kolonien Filadelfia i Dianalund, og så de havde nogle huse til salg. han kørte ind og spurgte til prisen; 20.000 kr. Torben forelagde det bestyrelsen og de kørte op og kiggede på det. Derefter fik de kørt huset på blokvogn til dyrskuepladsen, Torben var selv til stede da det blev læsset af. De knoklede med fundamentet, huset skulle have stået ved omkl. bygningen, men naboerne klagede, så vi måtte placere det på den anden side af stien. De var mange der brugte utrolig mange timer, men især Benny Roholte var på banen. Torben søgte ekstraordinært borgmester Svend Hansen om et tilskud, og fik faktisk 5000 kr. Senere blev der lagt fliser, de blev købt billigt af Mikki (jugoslaven), hentede dem selv, spiste og drak slivovits og fik Morten Sørensens svoger Per til at lægge dem.


Salg af målaktier blev for første gang indført i FC 77


Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Bendt Hvidtfeldt

Kasserer/Badminton - Dorte Jansen

Sekretær - Benny Roholte

Medlem - Jan Jensen

Suppleant - Pera Vasiljevic

Suppleant - Christian Nielsen

Boldøjet - Benny Roholte - Bendt Hvidtfeldt - Birgit Frederiksen

 

Vennerne:

Formand - Tage Kallegård

Næstformand - Kaj Pedersen

 

Seniorafdeling:

Bestyrelsen oprettede i starten af året 100 stk målaktier, i forhold til 1. holdets målscore i sæsonen 85. Pengene går til finansiering og vedligeholdelse af klubhus.

2 Serie 5 hold og 2 serie 6 hold og trænerne var: Torben Frederiksen og Jesper Nielsen. Deltagelse i sommerstævnet Ø.B. Cup for 3. gang med FC 77 som vinder de to foregående år.

For seniorafdelingens vedkommende blev det igen til det helt store opryknings år. 1.holdet og Jugo-Holdet endte begge på 1.pladsen som kredsvindere og 2.holdet fik en flot 2.plads. Det betyder jo to serie 4 hold og et serie 5 hold i 1986. Kæmpe opryknings/afslutningsfest i Dyssegårdens forsamlingshus.

Gammelmandsholdet stadig med men ikke helt resultatmæssigt. Men de hygger sig og 85 er året hvor vi også meldte et oldboys hold til i PAG-turneringen.

Topscorerne på 2.holdet blev: Lars M (9), Vagn og René (7) og fiduspokalerne blev uddelt til henholdsvis:

 

Fiduspokalen:

1.Holdet: - Donald Polcha

2.Holdet: - Vagn Christensen skarpt forfulgt af Henrik Graae

 

Ungdomsafdeling:

Lejrtur til Center Sjælland i Haslev. Familie stævne i indendørs fodbold på Nøddeskovskolen blev afholdt men med dalende tilslutning.
Drengeholdet sluttede på en flot 2.plads.

Ungdomsafdelingen har efterhånden fået en rigtig god trænerstab:

 

Ungdomstrænere:

Junior: - Brian Sørensen & Michael Nielsen

Drenge: - Donald Polcha

Lilleput: - Jan & Kim Sørensen

Puslinge: - Morten Christensen & Jesper Nielsen

 

Fiduspokalen/årets spiller:

Junior - ???

Drenge - Jimmy Soelberg

Lilleput - Kristian Frømsdorf

Puslinge - ???

 

Badmintonafdeling:

Der spilles masser af turnerings og motionsbadminton. Vi ligge i serie 6 og Annette, Lone og Gerd er holdledere..

1985

bottom of page