top of page
FC77's Historie 1984

Her finder I den historie og de fakta vi har omkring FC77

Klubben generelt:

Dette var også året hvor FC 77 for første gang fik etableret et hold for dem over 30 år. Det såkaldte ”Gammelmandshold”, ”FC=Fars Cirkus”, og det første hold af den type i fc’s historie bestod af følgende spillere: Boye Nielsen, Bent Hvidtfeldt, Jørgen Helsinghof, Benny Roholte, Tage Kallegaard, Ib Christensen, Erik Mouritsen, Anker Spangsberg, Ole Petersen, Erling Olsen, Gert Frederiksen.

Vi fik også etableret vores første damehold i denne sæson.

I juli måned holdte vi den såkaldte ”sportsuge”, hvor der var forskellig underholdning i form af Ankers Tivoli, gættekonkurrencer, øl/musik telt, fodbold med alle FC 77’s hold, KFUM’s tamburkorps, Modshows, Grethe Ingemann, Sct. Hans bål, Baunehøj Rideskole, ponyridning, fællesspisning og fyrværkeri.


Klubben arrangerede en tur til Idrætsparken hvor Danmark i en VM kvalifikationskamp skulle møde Norge. Klubben havde skaffet 45 billetter, og alle pladser blev besat af engagerede Roligans og alle husker jo at Danmark vandt 1-0 (Elkær). Vi var på vej til Mexico…


På ”Vennesiden v/ Kaj Pedersen” var der også gennem årene, blevet etableret en masse aktiviteter der på hver sin måde skulle bidrage med nogle hyggelige og morsomme dage/aftener og samtidig bringe lidt kroner i kassen til FC 77. Venneforeningen stod nu for aktiviteter som: Tombola, Tivoli, Bankospil, Andespil, Lotteri, 21 spil, Øl/vand salg samt for salg af fjerbolde.


Med hensyn til kørsel når det gælder udebanekampe og manglende biler bliver et nyt tilbud fra Næstved Minibus afprøvet.


Bestyrelsen:

Formand - Torben Frederiksen

Næstformand - Jan Jensen

Kasserer/Badminton - Dorte Jansen

Sekretær - Benny Roholte

Medlem - Bata Brzakovic

Suppleant - Bendt Hvidtfeldt

Suppleant - Bent Kyndesen

 

Seniorafdeling:

1.holdet sluttede på en flot 3.plads men ikke helt nok til Serie 4. FC 77’s 2.hold skal ud i et knivskarpt lokalopgør mod vores nye naboklub B 83. Det er første gang vi møder dem i en fodboldkamp.

Topscorerne på 1.holdet blev: Bent Kyndesen efterfulgt af Jan og Kim Sørensen. Afslutningsfesten blev for seniorafdelingen afholdt i Sct. Jørgens Parks selskabslokaler og her blev fiduspokalerne uddelt til:

 

Fiduspokalen:

1.Holdet

Brian Sørensen (Også Fairplay)

2.Holdet

Vagn Christensen (Også Fairplay)

 

Ungdomsafdeling:

Ungdoms/familie stævne på Nøddeskovskolen blev en succes med masser af sjov fodbold og et stort salg af pølser og vand. De nye ungdomstrænere Donald og Kenneth klarede paragrafferne som dommere. Vores lilleputhold blev kredsvindere med maksimum point.

Til afslutningsfesten i Sct. Jørgens Parks selskabslokaler stod trænerne Donald og Erik for en masse underholdning samt for uddelingen af fiduspokaler til ungdomsspillerne:

 

Fiduspokalen:

Junior - Kenneth Hvidtfeldt

Lilleput 1 - Lars Helsinghof

Lilleput 2 - Michael Wulff

Miniput -  Jacob Hemmingsen

Puslinge - Kasper Christensen

1984

bottom of page